Teamleader bakkerij-restaurant
Le Pain Quotidien Knokke
Knokke-Heist, Belgium
3 dagen geleden
source : hosco

Als gedenkwaardige teamleader beheer, coördineer, controleer en stuur je de dagelijkse uitbating van jou Le Pain Quotidien bakkerij-

restaurant. Je bent ambassadeur en de drijvende kracht achter ons concept. Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-

restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-

restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager.

Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader of moeder.

Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne, teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen.

Je volgt de administratieve procedure op.Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen.

Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding, motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed.

Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost.De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

Interesse?Wij willen graag weten of je dezelfde waarden met ons deelt. Twijfel dus niet, en creëer je waardenprofiel op jobslepainquotidien.

be opdat je je kandidatuur kan stellen voor 1 van onze vacatures. Profiel :

 • Je bent een gastheer / gastvrouw in hart en nieren.
 • Je straalt een frisse energie uit en je bent positief ingesteld.
 • Je bent proactief.
 • Je bent flexibel.
 • Je hebt een uitstekend voorkomen.
 • Je bent punctueel.
 • Je bent enthousiast en stressbestendig.
 • Je hebt een goede basishygiëne.
 • Je bent georganiseerd en gestructureerd.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier