Nike - Network & Telephony Engineer
Nike
Diest, Belgium
3 dagen geleden
source : ictjob.be

Rol Als Network en Telefonie Engineer maak je binnen de Nike European Logistics Campus (ELC) in Laakdal deel uit van het ELC TechOps Engineering team en rapporteer je aan de Manager ELC TechOps Connectivity & EUI.

Je zal een schakel zijn in het organiseren van, meewerken aan en waarborgen van een stabiele IT - infrastructuur in het ELC, in functie van de businessnoden.

Je bent mede-verantwoordelijk voor het onderhouden van de Infrastructuur. Je stuurt projecten aan met focus op je expertiese gebied.

Je past zelfstandig procedures toe en geeft aanbevelingen over verschillende complexe IT-materies. Functie Je bent mede-

verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden, documenteren, upgraden en optimaliseren van de netwerksystemen met als doel de betrouwbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid te garanderen Reageren op geëscaleerde (L3) complexe IT-

incidenten en problemen en deze oplossen. Samen met je teamlead een korte en lange termijn aanpak bepalen en uitvoeren voor het beheer van de je toegewezen Infrastructuur.

Optimaliseren van het beheer van de infrastructuur en de toepassingen die er gebruik van maken. Uitvoeren van testen voor systeem continuïteit.

Ontwikkelen, testen en implementeren van monitoring hulpmiddelen en processen aan de hand van instructies. Nauw samenwerken met andere lokale en globale Technology teams om sterke samenwerking te garanderen.

Opvolgen van nieuwe technologieën door bijwonen van seminaries en contacten met leveranciers en constructeurs. Bron van informatie zijn voor collega's & gebruikers en verantwoordelijk zijn voor de algemene tevredenheid.

Uitschrijven en onderhouden van procedures zowel voor eindgebruikers als voor IT-leden. Je denkt proactief mee over operationele verbetering en uitwerken van voorstellen hieromtrent Je bent vertrouwd met Switching & routing (Cisco, Juniper,.

 • en wireless oplossingen (Cisco, Aruba,...) VLAN's, QoS,Telephony, routing protocols en RADIUS zijn gekende materie voor je.
 • Als een echte teamplayer ben je bereid je kennis met anderen te delen, ben je sterk betrokken en heb je een positieve ingesteldheid.

  Je ontwerpt, implementeert en beheert netwerken als LAN, WLAN en WAN, je voert complexe changes uit en lost met de glimlach lastige problemen op.

  Ook stel je verbeteringen voor die de netwerkprestaties, capaciteit en schaalbaarheid verbeteren. Qualifications Minimum een bachelor diploma informatica of gelijkwaardig door ervaring.

  Minimum 5 jaar relevante ervaring (als Network Engineer). Sterk resultaat- en servicegericht, je gaat professioneel te werk.

  Teamplayer die vlot communiceert. Gestructureerd, projectmatig, plichtsbewust en besluitvaardig. Kennis van de logistieke sector is een belangrijke plus, alsook met een multinationale (matrix) omgeving.

  Vlotte kennis van Nederlands & Engels en PC & MS-Office Bereid om occasioneel in weekends te werken waar nodig. Bereid om in een on-

  call regime te werken om de nodige operationele ondersteuning te verlenen buiten de reguliere work-Windows. Goede technische kennis : data-

  en telecommunicatie, Cisco, databekabeling, TCP / IP, Firewall en VPN Ervaring in LAN, WLAN en WAN netwerken Ervaring met netwerkbeheerstools Ervaring in telefonie (Avaya / Cisco / DECT) Kennis van LoadBalancing is een plus.

  Network diagnostic, monitoring en analyse tools zijn je niet vreemd

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier