Inspecteur Civiele Kunstwerken
ARCADIS Belgium nv
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium
1 dag geleden

Previous job Next job JOB DESCRIPTION

Bij Arcadis willen we mensen aantrekken die onze passie delen en die willen bijdragen aan onze missie om de levenskwaliteit te verbeteren.

We bieden je de mogelijkheid om jouw wereld en de wereld rondom jou te transformeren. Dit blijkt uit wat we realiseren voor onze klanten, maar ook uit de kansen die we voor onze mensen scheppen.

Daarnaast zijn er onze vele initiatieven die pleiten voor gelijkheid en inclusie en de vele initiatieven om de samenleving te verbeteren.

Een Arcadiaan bekijkt de dingen graag vanuit verschillende perspectieven, geeft om de duurzaamheid van onze planeet en durft de toekomst vorm te geven.

Eén van onze kernwaarden is people first’. Je krijgt de kans om je carrière in eigen handen te nemen. Je werkt aan uiteenlopende projecten die een verschil maken in het leven van mensen.

Je krijgt de ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen waarbij je wordt aangemoedigd om vanuit een groeimindset een flexibele carrière uit te bouwen die voor jou werkt.

Ondersteund door onze stichting Lovinklaan, investeren we voor de lange termijn in jou zodat jij jouw volledige potentieel bereikt.

Welke uitdaging ga jij aan?

De meeste civiele kunstwerken (tunnels, viaducten, (spoorweg)bruggen, ) dateren uit de jaren ’60 en ’70. Dit brengt degradatie met zich mee waardoor de noodzaak ontstaat aan een beter asset management beheer van deze civiele kunstwerken.

Bij Arcadis werken we graag mee aan het toekomstbestendig maken van de civiele kunstwerken van onze klanten : qua functionaliteit, qua klimaatadaptatie, qua energieneutraal gebruik, qua circulaire aanpak.

Arcadis voert in opdracht van verschillende overheden en / of private ondernemingen regelmatige controles en inspecties uit van hun civiele kunstwerken.

Als Inspecteur Civiele Kunstwerken :

 • Omschrijf je zeer nauwkeurig de gebreken via inspectiedocumenten en / of via digitale beheersystemen.
 • Stel je inspectiedossiers en -verslagen op, alsook inspectieschetsen (in Autocad).
 • Sta je in regelmatig contact met de opdrachtgever over planning en uitvoering van de werken.
 • Jouw advies en aanbevelingen leiden tot een strategische bijdrage aan het beheer en onderhoud van de infrastructuur. Dit is belangrijk in onder andere het afwegen tussen nieuwbouw of renovatie en de bepaling van de hier bijhorende budgetten.

  Wil jij werken binnen een breed spectrum aan civiele kunstwerken? Maak dan als Inspecteur Civiele Kunstwerken bij Arcadis mee het verschil

  Wat heb jij in je mars?

 • Je hebt een bachelor diploma Bouwkunde op zak.
 • Je hebt oog voor veiligheid, je beschikt over een digitale mindset, en je hebt bij voorkeur kennis en ervaring met data-analyse en / of BIM-modellen.
 • Als je ervaring hebt met het adviseren over beheer en onderhoud van civiele kunstwerken is dit een plus, maar geen must.
 • Verder sta je open voor creatieve en ruimdenkende oplossingen. Duurzaamheid op alle vlakken draag je hoog in het vaandel.

  Als Inspecteur Bruginspecties ben je bereid jouw kennis en vaardigheden voortdurend aan te scherpen, te vernieuwen en te verruimen door opleidingen, nieuwe ervaringen en ontwikkelingsprogramma’s.

  Waarom voor Arcadis kiezen?

  Onze activiteiten bij Arcadis hebben een directe impact op het leven van mensen en de planeet. We maken het wonen, werken en leven in steden veiliger, duurzamer en veerkrachtiger.

  Samen met onze klanten creëren we zo een duurzame toekomst.

  We bedenken steeds nieuwe manieren die een positieve impact hebben en betere ervaringen creëren voor mensen : data gedreven en digitale oplossingen zijn onlosmakelijk deel van het Arcadis-DNA.

  Door de samenwerking met onze klanten en door het gebruik van technieken zoals design thinking, doorgronden we de meest uiteenlopende uitdagingen.

  Als wereldwijd bedrijf ondersteunen we vijf duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN zodat al onze projecten een betere en duurzamere toekomst garanderen voor iedereen.

  Naast hetgeen wat we realiseren voor onze klanten, ondersteunen we ook de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn, zodat we de positieve impact op de samenleving vergroten.

  We meten en bestuderen niet-financiële informatie om zakelijke beslissingen te nemen en om onze eigen milieu-impact te verminderen.

  Tegen 2030 wil Arcadis wereldwijd volledig CO2-neutraal zijn.

  Onze inzet voor gelijkheid, diversiteit, inclusie

  We willen dat je elke dag je beste zelf kunt zijn. Gelijkheid en inclusie nemen we heel serieus en we houden onszelf verantwoordelijk voor onze acties.

  Het is onze ambitie om een betrokken, sterke en goede werkgever te zijn en een fijne werkplek te bieden voor iedereen.

  LI-HD1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier