Sales Representative
Velde
Limburg, België
9 dagen geleden
source : Jobat

Als Sales Representative bij een toonaangevende Belgische producent van duurzame bouwmaterialen is het jouw opdracht om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten in Noord- & Oost België.

Je vertegenwoordigt een sterk merk met een uitgebreid gamma, dat reeds lange tijd in de markt actief is. Zo bouw jij net als de andere Sales Representatives aan een nog betere toekomst!

Hoe ga je dat aanpakken?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant voor het geven van een technisch commercieel advies. Gesprekspartners zijn veelal eigenaars, inkopers, verkopers, planners en architecten.

Deze (bestaande) klantenportefeuille bestaat uit zowel distributeurs als installateurs en voorschrijfverantwoordelijken.

Door op het juiste moment bij hen aan tafel te zitten, ben je in staat om zoveel mogelijk rekening te houden met gevoeligheden, behoeften en wensen.

Je plant afspraken en geeft presentaties, waarbij je het commercieel belang niet uit het oog verliest. Uiteraard houd je een correcte administratie bij met betrekking tot contracten, e-

mail afhandeling, offerten etc.

Op die wijze creëer en organiseer je een eigen netwerk binnen jouw regio en onderhoud je dit zorgvuldig. Je prospecteert actief en bezoekt o.

a. handelaren, doe-het-zelf zaken, bouwbedrijven en studiebureaus. Met als doel het marktaandeel te behouden én te vergroten, maar ook om nieuwe producten te introduceren die een optimale bijdrage kunnen leveren aan de organisatie.

Initiatieven neem je helemaal zelfstandig. Dit betekent dat je je eigen programma bepaalt en zelf de verantwoordelijk neemt om zaken aan te pakken, voorstellen te formuleren en pro-

actief te reageren. Ook neem je deel aan beurzen, marketingactiviteiten en evenementen die betrekking hebben op de klant.

Zo weet je strategische informatie te verzamelen en nieuwe opportuniteiten in de markt te spotten.

Samen met de CEO aan wie je rechtstreeks rapporteert, lever je input voor periodieke managementrapporten en forecasts, die jij vertaalt naar een operationeel regioplan.

Uiteindelijk weet je de standaarden te overstijgen en buitengewone resultaten te bereiken door nieuwe invalshoeken te zoeken en jouw ideeën te realiseren in de praktijk.

Waar ga je dit doen ?

Onze opdrachtgever is onderdeel van een stabiele Europese bouwgroepering, die ter ondersteuning van hun (snelle) groei op zoek zijn naar een Sales Representative voor de Oostelijk gelegen Vlaamse provincies.

Haar hoofdzetel is in België gelegen.

 • 3 tot 5 jaar commerciële werkervaring in een bouwtechnische omgeving
 • het initiatief om professionele relaties te ontwikkelen, bestendigen en aan te wenden tot wederzijds voordeel
 • de overtuigingskracht waarmee je instemming verkrijgt van anderen via een geloofwaardige eerste indruk en bovenal goede argumenten
 • communicatief sterk in het Nederlands én Engels / Frans (voornamelijk spreken en begrijpen)
 • affiniteit met het berekenen van draagconstructies
 • Andere

  Naast appreciatie, humor en fierheid :

 • ruimte voor dialoog
 • directe lijnen
 • open communicatie
 • gezond groeiperspectief
 • extra bedrijfseigen voordelen
 • product-salesopleidingen
 • sterke merk- / marktpositionering
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier