Master in de biochemische, farmaceutische, biomedische, biologische of bio-ingenieurswetenschappen - "Kwaliteitscontrole van humane vaccins"
Sciensano
Brussels, BE
6 dagen geleden

Functiebeschrijving

Je vervoegt de dienst "Kwaliteit van vaccins en bloedproducten" die vanuit haar legale opdracht de kwaliteit van vaccins en bloedproducten controleert voor ze op de Belgische en internationale markt worden gebracht.

Het team van wetenschappers en laboranten controleert de conformiteit van elke lot via verschillende types van analyses.

Je vervoegt de groep cellulaire en moleculaire biologie en werkt nauw samen met de wetenschappers van de groep en met het team Laboratory Support.

Je bent verantwoordelijk voor de validatie van de resultaten van de analyses, uitgevoerd door de laboranten op vaccins en bloedproducten.

Daarnaast neemt je deel aan het proces voor de vrijgave van de loten voor verzwakte virale vaccins en Covid-19 vaccins, binnen de overeengekomen termijnen met de klanten.

Je neemt deel aan de oplossing van technische problemen en analytisch onderzoek, onder meer door de statistische analyse van gegevens.

Je bent betrokken bij de verbetering en de ontwikkeling van methoden en werkt de bijhorende validatiedossiers bij, overeenkomstig het geldende kwaliteitssysteem (ISO17025).

Je valideert de onderzoeksresultaten door middel van wetenschappelijke communicatie en publicaties.

Je neemt deel aan inspecties bij vaccinproducenten in samenwerking met inspecteurs van het geneesmiddelenagentschap (FAGG).

Je draagt rechtstreeks bij aan de tevredenheid van onze klanten, de versterking van de dienst binnen het netwerk van Europese controlelaboratoria en de verdere groei van de dienstactiviteiten.

Profiel

Master in de biochemische, farmaceutische, biomedische, biologische of bio-ingenieurswetenschappen

Praktische ervaring in moleculaire biologie, celculturen en virologie

Kennis van de principes van kwaliteitsaccreditatie (ISO 17025)

Relevante ervaring met de interpretatie van resultaten en statistisches analyses

Kennis van Engels en Frans

Generieke vaardigheden : teamgeest; synthese en analyse; kritische zin; zelfstandig en georganiseerd; proactiviteit; stressbestendigheid; flexibiliteit

Troef : kennis van de Europese regelgeving inzake geneesmiddelen voor menselijk gebruik.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een bekend wetenschappelijk instituut

Arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur

Weddeschaal : SW11

 • Voordelen : gratis abonnement of 100% terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer; hospitalisatie- en groepsverzekering;
 • maaltijdcheques; voordelen via FED+ (www.fedplus.be); andere sociale voordelen

  Andere : glijdende werkuren in een 38-uren week; mogelijkheid tot telewerk en opleidingen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier