Project Engineer HVAC
Arcadis
Antwerpen, Belgium
6 dagen geleden

Functie

Heb jij kennis van HVAC en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemische sector? Dan is deze opportuniteit als Project Engineer HVAC mogelijks iets voor jou!

Als Project Engineer HVAC sta je in voor het onderhoud van de bestaande koelmachines en HVAC installaties. Je bereidt de uit te voeren projecten technisch voor en je geeft ze in uitvoering aan de raamcontractoren.

Je coördineert en volgt de aanwezige raamcontractoren op, met aandacht voor techniek, veiligheid en termijnen. Je bent ook verantwoordelijk voor het ontwerpen, uitwerken en opvolgen van kleinere klimatisatieprojecten.

Profiel

 • Je hebt een bachelor diploma Elektromechanica optie Klimatisering op zak, of je bent gelijkwaardig door enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Dankzij jouw parcours heb je een degelijke kennis opgebouwd van HVAC en gebouwbeheerssystemen. Daarnaast heb je affiniteit met de wetgeving rond uitfasering van koelgassen.

 • Verder ben je een communicatief en teamgericht persoon. Je gaat vlot in interactie met de betrokken partijen, intern en extern.
 • In het oppakken van jouw verantwoordelijkheden heb je een klantgerichte aanpak. Je bent positief ingesteld en denkt in termen van oplossingen.

 • Je kan vlot overweg met MS-office. Heb je reeds in SAP gewerkt, dan is dit jouw troef.
 • Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze werkomgeving. Daarom dragen we er zorg voor dat elk individu gelijke kansen krijgt om zijn of haar potentieel te ontplooien.

  Diversiteit draagt bij aan de kracht van Arcadis en verscherpt onze concurrentiepositie.

  Aanbod

  Arcadis is één van de grootste en breedste advies-, ontwerp- en ingenieursbureau van België. Met ruim 800 medewerkers in België, en 28000 medewerkers wereldwijd, werken we dagelijks aan duurzame oplossingen op het gebied van mobiliteit, milieu & ruimte, water en gebouwen.

  Om dit te bereiken bieden wij onze medewerkers een inspirerende, uitdagende en veilige werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden.

  Arcadis is een bedrijf om trots op te zijn.

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan bedrijfswagen, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

  Heb je verdere vragen? Aarzel niet en neem contact op met Inge Van Driessche, Talent Aquisition Specialist bij Arcadis, op het nummer 0488 / 497 503.

  Of hebben we jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV naar i.vandriessche jobsarcadisbelgium.be en wij behandelen jouw kandidatuur in alle discretie verder.

  Heel graag tot binnenkort!

  Publish date

  Tue Jun 29 00 : 00 : 00 UTC 2021

  Inge Van Driessche +32488497503 i.vandriessche jobsarcadisbelgium.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier