Maintenance Engineer
Solid Talent
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Profiel - Beschik je over een Bachelor of Master in een technische richting? - Heb je ervaring als Maintenance Engineer, Maintenance Manager, Projectleider in (petro)chemie of Tankopslag?

 • Ben je een echte problemsolver, stel je prioriteiten en werk je gestructureerd? - Kan je anderen bijsturen en coachen naar de gewenste resultaten?
 • Ben je een communicatief persoon die mensen kan overtuigen? - Ben je plichtsbewust en werk je doelgericht? - Kan je vlot werken met Outlook, Excel, Word en PowerPoint?
 • Kennis van Rimses software is een pluspunt! - Druk je jezelf mondeling en schriftelijk vloeiend uit in het Nederlands? Kennis van het Engels en het Frans is een pluspunt! Solliciteer dan nu voor de functie van "Maintenance Engineer"! Aanbod en voordelen We investeren in jouw toekomst via persoonlijk gerichte training, loopbaanadvies en on-the-job begeleiding.

  De geslaagde mix van onze rijke ervaring en riante klantenportefeuille met jouw professionele potentieel staat garant voor de geslaagde uitbouw van jouw carrière.

  Wij bieden een aantrekkelijk salaris met diverse extralegale voordelen zoals gsm, maaltijdvergoeding, verplaatsing vergoeding of bedrijfswagen met tankkaart.

  SOLID streeft steeds naar een aangename en stimulerende werksfeer bij technologisch hoogstaande bedrijven.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier