ELEKTROTECHNIEKER
ABSOLUTE@CONSTRUCT
Adegem, Belgium
2 dagen geleden
source : Bouwjobs

Voor onze klant in Maldegem zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER

Deze functie is gericht op elektriciteitswerkzaamheden van uiteenlopende en soms gedetailleerde aard waaronder het in dienst stellen van nieuwe industriële installaties en bijbehorende automatisaties plus het opvolgen van reeds bestaande projecten.

Controleren, meten, afstellen, testen en dergelijke vormen erg belangrijke elementen. Het werk zelf is erg gevarieerd en bestaat uit wisselende werkzaamheden.

Bijkomend bij het takenpakket : afregelen en indienstname van programmable logic controlers met bijbehorende HMI

Ze zoeken voor deze functie een medewerker met een opleiding of gelijkaardig door ervaring

Je bent vlot in het Nederlands en je beschikt over een basiskennis van het Engels en het Frans. Verder ben je gemotiveerd, leergierig en resultaatgedreven.

Je bent in het bezit van een rijbewijs type B.

Wij bieden een technisch uitdagende functie aan met ruimte voor ideeën en eigen inbreng in een aangename werksfeer. Het betreft een fulltime functie.

Na een proefperiode biedt de klant een contract aan van onbepaalde duur met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverz.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier