CRD Automatisatietechnieker
Umicore
Olen, Belgium
2 dagen geleden

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land.

Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren.

 • Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.
 • Over Support Functions

  Een wereldwijde organisatie. Niet alleen onze medewerkers in onze productievestigingen en onze technische centra zijn cruciaal voor onze groei.

  Onze collega’s in ondersteunende functies zorgen ervoor dat we blijven groeien en evolueren bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat onze beslissingen commercieel leefbaar zijn, door onze reputatie te verbeteren, door nieuwe klantrelaties op te bouwen of door de juiste mensen te vinden die verder kunnen bouwen op wat we al bereikt hebben.

  De verscheidenheid van ons werk leidt ertoe dat we niet mogen stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe ideeën ontwikkelen.

  En dan kom jij in beeld.

  Wat jij zal doen

 • Je zorgt mee voor de instandhouding, verbetering en uitbreiding van de industriële automatisatie.Gegevenskoppeling maken tussen industrieel en administratief netwerk .
 • Proactief actie nemen om de continuïteit te verzekeren.Wijzigingen en verbeteringen aanbrengen en testen in bestaande geautomatiseerde installaties en systemen.

  Back-ups van sturingen en instrumentatie beherenTesten van veiligheid kritische componenten en -regelingen.

 • Je lost complexe problemen en storingen in diverse systemen op.
 • Je organiseert en voert kleine projecten uit in verband met automatisering en het industrieel netwerk.Analyseren van de vraag en een technische oplossing bieden.
 • Voorbereiden van het project. Wijzigingen kan je zelf programmeren.Implementeren en uitgebreid testen van de systemen.Opstellen van instructies en rapportering.

 • Je schoolt je regelmatig bij en volgt nieuwe technologische trends op in automatisering, informatica en meet-en regeltechniek.
 • Naar wie we op zoek zijn

  Je beschikt over een bachelor diploma elektromechanica specialisatie procesautomatisering of gelijkwaardig door ervaring.

  Je hebt reeds enkele jaren relevante werkervaring.Je hebt ervaring met Siemens S7 PLC’s en TIA portal.Je beschikt over een grondige theoretische en praktische kennis van elektriciteit, meet- en regeltechniek, industriële netwerken en automatisatie hard- en software.

  Je hebt inzicht in veiligheidsproblematiek en risicobepaling.Je werkt systematisch en planmatig.Je hebt basiskennis van mechanica en chemie.

  Je kan duidelijk en objectief communiceren.Je hebt een goede kennis van het Engels.

  Wat we aanbieden

  Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.

  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...

  die je mag verwachten van een top employer.

  Als wij met ons onderzoek enkele van de grootste uitdagingen van onze planeet kunnen aangaan, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier