HB A Arts Specialist bij het Department Interne Geneeskunde
Le Centre Hospitalier Universitaire Brugmann
Brussel, BE
5 dagen geleden

Het Universitair Verplegingscentrum Brugmann, openbaar ziekenhuis binnen het iris netwerk en het UZC Brussel, is uitgerust met een breed ziekenhuisaanbod (drie complementaire sites) en beschikt over een specifieke architectuur die constant evolueert.

Door haar sterke maatschappelijke persoonlijkheid, ijvert het UVC Brugmann voor het behoud van toegang tot de beste zorgen voor alle patiënten, zonder enige discriminatie.

Het ziekenhuis bundelt een grote diversiteit aan loopbanen, soms onvermoede : geneesheren, verpleegkundigen, paramedici, bedienden, werklieden,

Het UVC Brugmann is geregeld op zoek naar gemotiveerde medewerkers die garant staan voor de waarden van de instelling.

Zoekt u werk in de medische sector om er kwaliteitsvol werk te verrichten ? Wij bieden u de mogelijkheid om binnen een dynamisch team te evolueren met de mogelijkheid u verder te vormen en een expert te worden in uw vakgebied.

Onze ambitie ? Door een gepaste omkadering u een stimulerende werkomgeving waarborgen, mede dankzij het bevorderen van loopbaanontwikkeling, erkenning van inzet stimuleren, het invoeren van een evaluatiecultuur (feedback) en een doelgericht managementsbeleid.

 • Houden van raadplegingen en opvolgen van patiënten die op de Medische Dagkliniek van de sites Horta en Brien van het UVC Brugmann verblijven.
 • Opvolgen van de patiënten gehospitaliseerd op de site Horta.
 • Deelname aan al de activiteiten inherent aan de beoefening van oncologie, zowel op het klinisch vlak als op het vlak van onderwijs (seminaries, conferenties, ) en van het wetenschappelijk onderzoek (noodzakelijke deelname aan internationale samenwerkingsgroepen).
 • De Geneesheer moet erkend zijn als doctor in de genees-, heel- en verloskunde of de wettelijke formaliteiten hebben vervuld met het oog op het bekomen van hun erkenning in deze hoedanigheid.
 • Houder zijn van de titel van specialist in de discipline waartoe voormelde activiteit sector behoort.
 • Erkend zijn als geneesheer specialist in oncologie of hematologie in afwachting zijn de erkenning in een van deze twee disciplines.
 • Voldoen aan de vereiste kwaliteiten voor de functie.
 • Een verrijkende functie in een hoge prestaties leverende en menselijke werkomgeving.
 • Diverse voordelen voor de medewerkers : maaltijdcheques, toekenning van wetenschappelijk verlof (seminaries, ), een hoge prestaties leverende technische uitrusting, medische zorgen aan voorkeurstarieven in alle ziekenhuizen van het Iris-net, een crèche,
 • Een tweetaligheidspremie zodra men geslaagd is voor het Selorexamen (mogelijkheid tot taalcursussen).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier