OPERATOR SPECIALITEITEN MENGERIJ
Manpower
Merksem
23 uur geleden

Job Description

Als Operator specialiteiten mengerij ben je verantwoordelijk voor her dosseren en mengen van de verschillende bloemsoorten en additieven.

Je staat in voor het nauwkeurig afwegen van de ingrediënten volgens vastgelegde recepturen aan de hand van een laboweegschaal.

Je maakt mengsels via al dan niet geautomatiseerde productie-opdrachten of formulaties. Je controleert de ingrediënten op naam, samenstelling en kleur.

Je bedient de besturingscomputer van verschillende machines (menglijn, afzak, palettiseer, etc.). Je zorgt voor de reiniging van de machines.

Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen. Je zakt het eindproduct af in zakken van 25 KG en je kan kleine storingen oplossen.

Client Description

Onze klant is één van de grootste maalderijen uit Europa en ook één van de belangrijkste producenten en leveranciers van bakkerijgrondstoffen.

Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een operator Specialiteiten Mengerij (M / V).

Candidate Profile

 • Je bezit een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je werkt zelfstandig, heel nauwkeurig en hebt oog voor detail.
 • Je hebt interesse in techniek of bezit de nodige kennis naar technisch inzicht toe.
 • Jouw ervaring of achtergrond in de voedingssector is een pluspunt.
 • Je kan vlot overweg met PC, ervaring met SAP is een troef.
 • Je bent bereid enkele weken een opleiding te volgen in Deinze, daarna zal je tewerkgesteld worden in een 3 ploegensysteem
 • Client Offer

  De klant biedt een langdurige opleiding en begeleiding binnen het bedrijf.

  Een job in een dynamische, sterk groeiende en stabiele groep met een hoge graad van kwaliteit en professionalisme en een marktconform salaris.

  Heb je interesse? stuur dan je cv naar office.kapellen manpower.be of bel naar 03 660 23 10.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier