Kok warme keuken
Aviato
Zaventem, Brussels , BE
5 dagen geleden

Functieomschrijving

LSG Sky Chefs is een internationale dienstverlener voor luchtvaartmaatschappijen, gaande van catering tot volledige in-flight management.

LSG Sky Chefs is een 100%-dochter van de Lufthansa Groep en stelt wereldwijd 37.000 mensen te werk. De Brusselse vestiging werd in juli 2002 opgericht.

Er werken momenteel ongeveer 650 mensen.

Momenteel werken er meer dan 650 mensen in ons bedrijf. Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een Kok Warme Keuken (M / V)

Hoe zien jouw dagdagelijkse taken eruit?

  • Je zorgt voor de voorbereiding en de mise-en-place :
  • Je maakt de ingrediënten gebruiksklaar (kuisen, wassen, schillen, snijden, bakken, )
  • Je bereidt garnituren, hoofdgerechten, warme sauzen, soepen, voor- en nagerechten
  • Je maakt de maaltijden strikt klaar volgens de beschikbare recepten en voorziene instructies.
  • Je staat mee in voor een ordelijke werkruimte :
  • Je ruimt mee op
  • Je zorgt voor de hygiënische bewaring van voedingsmiddelen
  • Je kuist je gebruikte materiaal
  • Je houdt steeds volledig rekening met de geldende hygiëneregels (o.a. HACCP-regels) en veiligheidsnormen.
  • Profiel

    Als je nu nog aan het lezen bent, ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Iemand die graag kookt, die de hectiek van een grootkeuken apprecieert en die graag in team een kwalitatieve en smakelijke maaltijd aflevert.

    Wie zoeken we?

  • Je genoot een koksopleiding en hebt ervaring als kok (bij voorkeur grootkeuken).
  • Je bent hands-on en bent in goede fysieke conditie, waarbij werken in een omgeving van 12 C geen probleem vormt.
  • Je hebt een degelijke basis Nederlands en / of Frans (geschreven en gesproken). Engels is een plus.
  • Je bent in staat om instructies en procedures, miv. hygiëne en recepturen, nauwgezet op te volgen.
  • Zelfstandigheid, stiptheid en een oog voor detail zijn noodzakelijk.
  • Je bent stressbestending en houdt het hoofd koel onder druk.
  • Technische Competenties

    De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereidingStalen nemen voor de hygiënische dienst Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren Gerechten bereiden : Grootkeukenbereidingen De activiteiten van het personeel controleren Gerechten bereiden : Traditionele gerechten De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen De bereiding van de gerechten superviserenHet dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren

    Soft Skills

    Ik kan me goed aanpassen als de werkomgeving, de mensen, de arbeidsregeling verandert. Ik heb geen hulp nodig om mijn taak goed te doen Ik blijf kalm of werk zelfs nog beter als het heel druk is, als ik opgejaagd word.

    Ik kan met anderen samenwerken aan één taak met één doel. We helpen elkaar daarbij en we komen op voor elkaar. Ik respecteer afspraken, regels en procedures. Aanbod

    Wat mag je van ons verwachten?

  • Een professionele omgeving waar kwaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt.
  • Internationale collega’s.
  • Flexibiliteit is een must, maar hiertegenover staan wel verschillende premies.
  • Loon volgens horecabarema’s, inclusief 13de maand (pro rata), Maaltijdcheques, Sociaal abonnement (100%) en groepsverzekering.
  • Langdurige tewerkstelling met reële kans op vast contract.
  • Werkkledij wordt voorzien.
  • Solliciteren
    Bij de favorieten invoegen
    Verwijder van favorieten
    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
    voortzetten
    Aanvraagformulier