IT manager
Ausy
Overpelt, Limburg, BE
23 uur geleden
source : Monster

De Profel Group is Benelux marktleider in de productie van ramen en deuren in aluminium, pvc en hout voor de residentiële woningbouw.

Profel is een familiebedrijf met meer dan 70 jaar expertise, actief in België en Nederland. Profel maakt 170.000 ramen en deuren per jaar met meer dan 1000 medewerkers.

Er zijn verschillende productie-eenheden. Profel Extrusion & Finishing extrudeert, anodiseert en moffelt aluminium-profielen tot semiproducten voor bedrijven uit allerlei sectoren in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Profel Ramen & Deuren is gespecialiseerd in op maat gemaakt buitenschrijnwerk in pvc, aluminium en hout. Als marktleider staan we garant voor een aangename alles-onder-één-dakoplossing.

Zo kan je bij Profel ook terecht voor aanvullende producten zoals garagepoorten, glas, screens, rolluiken en verluchtingssystemen.

De IT organisatie is gekenmerkt door veel versch IT systemen. Er zijn verschillende productielijnen in de verschillende fabrieken : hout, aluminium en pvc glasfabriek, verffabriek, magazijn, warehousing, assemblage, vervoer .

Een lappendeken aan it systemen en applicaties. Er is een team van 18 gedreven IT professionals, ingedeeld in een analyse / development team, een hardware / infrastructuur team en een productie-applicatie team.

Om dit alles in goede banen te leiden, zowel qua management, filosofie en toekomstvisie, zoeken we een IT manager. Functiebeschrijving Als IT Manager bij Profel sta je in voor het bepalen van de ICT-strategie naar beleidslijnen die je implementeert in lijn met de visie, missie en strategie van de Profel groep.

Je maakt deel uit van het Management Team Ramen & Deuren en Extrusie & Veredeling en rapporteert rechtstreeks aan de Algemene Directie.

Je ontwerpt en beheert de ICT-infrastructuur op basis van de noden van onze omvangrijke organisatie en zet jouw ervaring graag in om beslissingen te maken over de nodige hardware- en softwaresystemen, de optimale IT-planning en het beheer van het jaarlijks budget.

Als adviseur of projectleider neem jij deel aan allerhande projecten die bijdragen aan de optimalisatie van de ICT-strategie en de organisatie in haar geheel.

Optimale kennisdeling tussen afdelingen en het managen van verwachtingen zijn voor jou vanzelfsprekend om een versterkende synergie doorheen de organisatie te initiëren.

De ICT-organisatie kan op jou rekenen : je bent een aansturende gesprekspartner en coach voor jouw medewerkers. Jij snapt wie er nodig is op welke positie en bouwt een goed samenwerkend team op.

Functie-eisen - Je behaalde een universitair diploma in het domein ICT of bent gelijkwaardig door ervaring. - Je hebt minstens 10 jaar ervaring opgebouwd in een gelijkaardige rol in een ruime ICT-omgeving en bij voorkeur in een maakbedrijf.

 • Je hebt een uitgebreide kennis van ICT systemen en blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen dit domein - Je hebt ervaring met de integratie van bestaande softwarepakketten (zowel bedrijfseigen als aangekochte) in een overkoepelend en geconnecteerd netwerk.
 • Je gaat doordacht aan het werk en behoudt een helikopterview over de organisatie en hoe de ICT-omgeving kan bijdragen aan de ontwikkeling van een futureproof organisatie.
 • Je kan prioriteiten stellen en durft beslissingen te nemen. - Je communiceert helder en transparant en bouwt graag een netwerk uit van interne en externe stakeholders.
 • Je hebt ervaring in de maak-sector. Arbeidsvoorwaarden Bij Profel creëren we gepassioneerd oplossingen voor een aangenamer dagelijks leven.

  En dat doen we samen, met meer dan 1000 collega's. Stuk voor stuk sterke profielen en experts in hun domein. Doeners die de kans grijpen om te groeien in hun job.

  Met zorg voor onze klanten, het milieu en elkaar. Die doen wat ze zeggen en denken voor ze doen. Open, eerlijk en respectvol.

  Dat is wie we zijn. Dat is hoe we ons profileren. Of beter, profeleren. Dat zijn onze waarden. Dat is de omgeving waarin je terecht komt.

  Bovendien : - Internationaal én familiaal : bij ons is iedereen aanspreekbaar. - Ruimte voor initiatieven en voorstellen, dus durf je ideeën te delen! - Grijp je kans om door te groeien in functie en verantwoordelijkheden, want die weg ligt wagenwijd voor je open.

 • Werken in een dynamisch en sterk groeiend no-nonsense bedrijf. - Een interessant salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier