bekisters gezocht!
Randstad
Aalter, Oost-Vlaanderen
4 dagen geleden

job description

Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen ( systeembekisting : frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw.

Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

qualification

e hebt een bouwopleiding gevolgdJe hebt al een eerste werfervaring in de bouw achter de rugJe kan elke ochtend tegen 6u aan het depot in Aalter gerakenJe bent leergierig en beschikt over een gezonde dosis positivismeBen je een ervaren bekister met veel ervaring die zelfstandig aan de slag kan gaan?

Dan is dit zeker een pluspunt. Je beschikt over een VCA attest of bent bereid dit via randstad te behalen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier