Tweetalige customer advisor (m/v)
Konvert Office Aalst
Gent, BE
13 uur geleden

Profiel

Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Customer Advisor.Binnen de invorderingsdiensten verzorgt deze afdeling alle inkomende en uitgaande communicatie aangaande invorderingsdossiers.

Het doel van elk contact is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen en zo de opdrachtgevers een kwaliteitsvol resultaat te bieden.

Jouw kerntaken : Je bent het eerste point of contact voor de klanten met betrekking tot correspondentie (brieven, mails, fax) en telefonie.

In jouw job zorg je ervoor dat je de klant zo efficiënt en snel mogelijk kan verder helpen.Samen ga je op zoek naar een manier om de betaling te laten plaatsvinden binnen de mogelijkheden van de klant.

Een degelijk aanpassingsvermogen is een must. Er zijn namelijk klanten uit uiteenlopende sectoren (telecom, nutsvoorzieningen, verzekeringen, zorg, ) waardoor je gesprekspartners, het soort gesprek of topic van een mail / brief sterk kan variëren.

Aanbod

Behandelt : Uitgaande oproepen (klantgetrouwheid, klantenwerving, verkoop aan particulieren en ondernemingen, ...). De klant informeren over de kenmerken van de productenDe klant adviseren bij zijn keuze.

Digitale opvolgingsdocumenten van de oproep invullen. Het doel van de oproep kenbaar maken (bestelling, verkoop, informatie, reclame, bijstand, .

 • Zich voorstellen aan de telefoonDe identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, .
 • Behandelt : Binnenkomende oproepen (consumentendienst, opnemen van bestellingen, bijstand en hulp aan klanten, ...) Wij bieden jou : Een uitdagende jobFirma die bijzonder vlot bereikbaar is met openbaar vervoer én autoEen vast contract na een geslaagde interimperiodeEen competitief loon met tal van extralegale voordelenEen kans om verder te groeien en je talenten te ontwikkelenDe voordelen van de familiale sfeer van een KMO gecombineerd met de structuur van een internationaal bedrijfWerkervaring in een bedrijf dat marktleider is in Europa op het vlak van credit management servicesIndien deze vacature jou aanspreekt, aarzel dan niet en bezorg ons dan jouw cv via aalst.office konvert.be !
 • Vereiste kwalificaties

 • Een zeer goede kennis van de Nederlandse en Franse taal- Communicatief sterk, altijd op zoek naar een oplossing met de nodige assertiviteit- Resultaatgericht met de focus op het helpen van de klant- Positief ingesteld, geduldig en stressbestendig- Vlotte PC-vaardigheden- Can-Do mentaliteit en een gezonde drive- Bereid om binnen ons flexibel werkregime te werken met avondshifts en 2-wekelijks zaterdagwerk
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier