Supervisor Operations (ploegenshift)
Manpower
Boortmeerbeek, Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een internationale speler op de transportmarkt, zijn wij op zoek naar een Supervisor Operations. In deze functie kom je terecht in een warehouse waarin je verantwoordelijk zal zijn voor het superviseren en opleiden van medewerkers van één bepaalde afdeling (20 à 25 personen).

Hierbij gaat er veel aandacht naar stimuleren, motiveren, opvolgen en evalueren. Hiervoor organiseer je op regelmatige basis team- en veiligheidsmeetings.

Maandelijks rapporteer je over de werking binnen het team en over de behaalde cijfers aan het management. Bovendien sta je in voor de controle op de naleving van de veiligheidsregels en zorg je voor een goede werkvoorbereiding waarbij je rekening houdt met prioriteiten om zo de optimale flow van goederen te garanderen.

Onze klant biedt jou een uitdagende functie in een dynamische omgeving waarin je je eigen verantwoordelijkheden kan nemen en waar er ruimte is om de gestelde doelen te behalen.

Deze functie, waarin je in ploegenshift werkt, gaat gekoppeld aan een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.

Ben jij de leidinggevende kracht naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.

be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier