Projectleider MER
ARCADIS Belgium nv
Berchem, BE
1 dag geleden

Functie

Als projectleider trek je hernieuwbare energieprojecten en milieugerelateerde projecten (MER’s, Vergunningsaanvragen, haalbaarheidsstudies) binnen ons Environmental Consultancy Team.

Samen met je team volg je de verschillende fases van het project op, waarbij je sommige zaken zelf opneemt, terwijl je voor andere zaken een beroep doet op een (junior) ingenieur uit je team.

 • haalbaarheidsstudie en risico-analyse in het kader van duurzame energie projecten
 • screening van de site in samenwerking met een topograaf
 • effectenstudies
 • vergunningsaanvraag
 • coördinatie van tekenaars
 • Als projectleider hou je het overzicht en sta je ook in voor het financieel beheer en de planning van de projecten. Je fungeert als spilfiguur en aanspreekpunt voor je eigen team, en voor de klant.

  Ons Environmental Consultancy team is betrokken bij beleidsvragen en onderzoek van milieuvraagstukken, waarbij we in het bijzonder de effecten van plannen en projecten op biotische (water, bodem) en abiotische (lucht, geluid, mens-

  gezondheid) aspecten onderzoeken. Daarnaast leveren we beleidsondersteunend werk op het vlak van milieueffectrapportage en milieu onderzoek , dit zowel voor openbare opdrachtgevers als privé klanten.

  Er staan momenteel heel wat wind-projecten op de planning, maar je zal ook in andere projecten ingeschakeld worden.

  Profiel

  Je hebt vanuit je opleiding affiniteit met milieuzaken en hernieuwbare energie, en hebt minstens een eerste relevante werkervaring (MER, vergunningsaanvragen of milieu-

  of duurzame energie gerelateerde projecten)..

  Je kan heldere en volledige rapporten schrijven en bent vertrouwd met courante MS Office-toepassingen.

  Nederlands is je moedertaal, en je beheerst vlot Frans en Engels.

  Je bent een conceptueel denker, met een sterke aanleg voor probleemanalyse.

  Je hecht net als ons belang aan duurzaamheid en veiligheid op de werkplek en voelt je thuis in een omgeving waar je de vrijheid krijgt om zelf ownership op te nemen en samenwerkingen aan te gaan.

  Aanbod

  People First is de Arcadis strategie !

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps-

  en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

  Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

  Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : volledige terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, Arcadis betaalt zelfs een deel van je nieuw aangekochte (elektrische) fiets terug!

  Contactpersoon

  Annick Van Bruyssel T : (0) 477 998 815

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier