Quality Systems Specialist
Novartis
Puurs, Belgium
8 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Job Description De Quality Systems Specialist zorgt dat er binnen de verschillende afdelingen compliance heerst ten overstaan van kwaliteitssysteem vereisten en intern vastgelegde normen.

Hij / zij ondersteunt de QP / Quality Systems en Compliance Lead als de algemene GMP coördinator. 1. Opvolgen van maand en quad Reviews, zoals nodig op aangeven van de QP / Quality Systems & Compliance Lead.

Voorbereiden van de Management Review. 2. Opvolgen implementatie site quality plan. 3. Opvolgen en evaluatie van het CAPA (correctieve / preventieve actie) systeem en opvolging van correctieve acties binnen de afdelingen.

4. Opvolgen van tijdige afsluit van deviaties en escalaties 5. Opvolging van interne audits. 6. Voorbereidingen voor audits uitgevoerd door externe instanties.

7. Review en approval van kwalificatiedocumenten. 8. Opvolgen van Corporate Standards en Quality Manuals en kwaliteitssysteem / GMP gerelateerde reglementeringen (zie referenties kwaliteitshandboek) met feedback naar de betrokken afdelingen.

9. Opvolging SOP / methodes audits binnen alle afdelingen en uitvoeren van SOP / methodes audits binnen de QA afdeling. 10.

Review van change controls op inhoud en evaluatie van change control op GMP, design en regulatory. Verantwoordelijk voor finale QA-afsluit van change control.

11. Opvolging van relevante licenties en verantwoordelijk bij eventuele nodige aanpassingen hieromtrent. Minimum requirements Minimum : Industrieel Ingenieur Optimaal : Apotheker, bio-ingenieur, biomedische wetenschappen Nederlands (schrijven en spreken), Engels (schrijven en spreken), Frans (begrijpen en lezen) Minimum : 1 jaar werkervaring in een GMP controlled environment Optimaal : 5 jaar werkervaring in een GMP controlled environment

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier