Anaplan Analyst
Experis
Belgium
6 dagen geleden
source : Experteer

Anaplan Analyst (M / V)Introductie ExperisExperis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup - een wereldleider in arbeidsbureaus voor meer dan 70 jaar en een erkende pionier in de branche.

Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en gebruiken we dagelijks meer dan 38.000 bekwame professionals.

Daarom wendt meer dan 80% van de Global Fortune 500 zich tot ons voor het professionele talent dat hen onderscheidt.VacatureVooraleer we beginnen, een snelle check : Wil je graag een regionale (EuroMed & Americas) sleutelrol spelen in ons ambitieuze financiële transformatieproces?

Wil je betrokken zijn bij IT / financiële data-gerelateerde optimalisaties, met gebruik van de nieuwste technologieën na het financiële transformatieproject?

Ben je een snelle leerling die ruimdenkend is en graag internationaal werkt?Als dat zo is, raden we je ten zeerste aan om verder te lezen.

Als wereldwijde organisatie ligt onze focus op het continu innoveren en verbeteren van onze interne processen en systemen.

Momenteel zitten we midden in een wereldwijd financieel transformatieproces. Samen werken we als een dynamisch en internationaal projectteam.

Tot nu toe hebben onze 2 vlaggenschipterminals (Singapore en Antwerpen) officieel afscheid genomen van Excel-spreadsheets en zijn ze live gegaan met Anaplan voor hun financiële planning en budgettering!Gezien de omvang van het project, zijn wij op zoek naar een dynamische en levendige collega, die ruime ervaring heeft met het implementeren van Anaplan, om ons team te versterken.

Als organisatie geloven we sterk in het bijscholen en ontwikkelen van onze medewerkers, door bij te leren on the job’ en trainingen aan te bieden.

Daarom krijg je de mogelijkheid om de maintenance efforts voor Anaplan (na de go-live) te combineren met het tegelijkertijd deelnemen aan interessant IT-gerelateerd of financieel georiënteerd data werk.

Je vervoegt het projectteam in hartje Antwerpen waar ons EMA-hoofdkantoor is gevestigd.Jouw rol als Anaplan Model Builder / Analist : Interactie met de bedrijfsanalist, FP&A-collega's, om het bedrijfsproces te doorgronden en vereisten te vertalen in functionele vereisten en use casesDesign, opbouw en levering van op Anaplan gebaseerde oplossingen om de gebruikerscases te implementerenBeheersing van de model building technieken creëren van Modellen, Modules, Lijsten, Regelitems, Subsets, Regelitem Subsets, gebruik maken van berekeningsfuncties, gebruik maken van de best practice voor prestatie- en ruimteoptimalisatieOntwerpen van een template voor het laden van data en samen met IT werken aan de data-integratie met upstream- of downstream-systemenHelpen van de gebruiker bij het oplossen van een actueel ondervonden probleem, vooral tijdens rapportering- of budgetperiodeEscaleren van het probleem naar het Anaplan support team, indien het niet intern kan worden opgelost, en het support team bijstaan om het probleem tijdig op te lossenMonitoring van nieuwe releases van het platform en beoordelen hoe dit kan worden gebruikt om onze processen te verbeterenOndersteuning van de continue vereiste om extra capaciteit en functionaliteit op het Anaplan-platform op te bouwen, om zowel aan de huidige vereisten als aan de toekomstige verbeteringen, die reeds werden ge dentificeerd, te voldoenSamen werken met model builders uit andere regio's aan de gedeelde configuraties en resourcesDelen van kennis en ervaringen met andere model buildersVoorbereiden van systeemconfiguratie, vóór de budgetoefening, om zeker te zijn dat deze de actuele informatie bevat Na de go-live, zal je de kans krijgen om je verder te ontwikkelen in het data-aspect.

Hierbij zal je : Gegevens interpreteren, resultaten analyseren met gebruik van statistische technieken.Ontwikkelen en implementeren van data-analyses, dataverzamelingssystemen en andere strategieën, die de statistische efficiëntie en kwaliteit optimaliseren.

Verzamelen van data uit primaire of secundaire data sources en onderhoud van de databases.Identificeren, analyseren en interpreteren van trends of patronen in complexe data sets.

Data filteren en opschonen door nakijken van computerrapporten, afdrukken en prestatie-indicatoren.Samen werken met het management om zo prioriteit te geven aan bedrijfs- en informatiebehoeften.

Lokaliseren en definiëren van nieuwe mogelijkheden voor procesverbetering.Klinkt dit interessant? Laten we even kijken of je in huis hebt wat vereist is LocatieAntwerpenProfielJe persoonlijkheidOog voor detail en accuraatSterke communicator met empathieNeemt graag bekwame beslissingenTeam player Je profielBachelor of Master in Economie, Wetenschap of Computer EngineeringMinstens 3 tot 5 jaar relevante ervaring met implementatie van Anaplan (een must)Ervaring met werken in een internationale organisatie (een must)Sterke affiniteit met financiële informatie (balance sheet, cash flow, etc.

een must)Praktische ervaring met MS Office-toepassingenBij voorkeur ervaring met onderhoudssystemen, ERP, EHS of Ops risk managementsystemen, operationele planningssystemen of rapporteringstools (Power BI, SQL, etc.

Ge nteresseerd in statistieken en het gebruik van statistische pakketten (R-statistcs) om datasets te analyseren.Graag meer leren over data models, database design development en data mining.

 • Vloeiend Nederlands en EngelsAanbodEen aantrekkelijk salaris pakket met leuke voordelen;Een informeel stabiele internationale werkomgeving;
 • Een bedrijf met een hart voor het sociaal maatschappelijke;Een rol met impact en visibiliteit;Een kans om een pioneer te zijn binnen een innovatieve setting.

  ContactAls je meer wilt weten, neem dan contact op met Jens De Beule via e-mail (jens.debeule experis.be) of telefonisch (+32 3 221 17 08).Type : PermCategory : IT

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier