Werkplaatsverantwoordelijke (m/v)
Konvert Interim Gent
Gent, BE
1 dag geleden

Profiel

Konvert is op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke. De werkplaatsverantwoordelijke heeft als missie garant te staan voor de conformiteit en de goede staat van het huurmaterieel (techniek, veiligheid, presentatie) en voor de organisatie van het werk in de werkplaats (planning, werkzaamheden / reparaties, .

 • Verder zorg je ook voor : - werkverdeling binnen het atelier - herstellingen van de machines en onderhoud - stukken bestellen en zorgen voor correcte opvolging van de herstellingen en depannages Interesse?
 • Stuur je CV naar gent.interim konvert.be of bel ons op het nummer 092250408.

  Aanbod

  De uitvoerbaarheid van de bestellingen bestuderenDe capaciteit en de beschikbaarheid van productiemiddelen, materialen, .

 • bepalen. Productiestromen en het beheers- en opvolgingssysteem bepalen. Productie tussen de locaties, de werkplaatsen en de productielijnen verdelen en plannen op basis van specificiteiten en beschikbaarheid van de installaties.
 • Productiefases bepalen of ze wijzigen op basis van vastgestelde afwijkingen. Technische steun verlenen aan de productie, de logistiek, .

 • Transport en de circulatie van de inkomende of uitgaande productiestromen organiseren en regelen. Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Een aangename werkomgeving, met oog voor het menselijke aspect, waar er de kans is om je talenten te ontwikkelen binnen een technische omgeving.
 • Je krijgt een interne opleiding

  Vereiste kwalificaties

 • Je hebt een elektrotechnische opleiding gedaan - Je hebt de benodigde rijvergunningen voor het materieel van het filiaal.
 • Klantgericht - Service minded - Administratief aangelegd >
 • offertes maken, stukken bestellen - Zeer goede kennis van mechaniek - Onderhoud en herstellingen kunnen doen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier