Technicus elektromecanicien "Telecom"
HR Rail
, BE
3 dagen geleden

Behaal je binnenkort je diploma? Ben je net of recent afgestudeerd in de elektriciteit of elektronica? Zin om je carrière te starten of te heroriënteren naar de uitdagende en toekomstgerichte sector van telecom ?

Infrabel biedt je enkele jobopportuniteiten en een opleidingstraject in dit boeiende domein.

Gezien de evolutie van de spooractiviteiten spelen IT en Telecom-oplossingen een meer en meer doorslaggevende rol in de efficiëntie van onze core business.

Als technicus elektromecanicien met specialiteit telecom ben je direct betrokken bij het dagelijkse beheer van de componenten van de telecomnetwerken (technische lokalen, systemen voor de stroomvoorziening, transmissieapparatuur, IP-uitrustingen, GSM-R,.

 • inspecties op het terrein, proactieve & reactieve onderhouds- en vernieuwingswerken, alsook de noodzakelijke logistieke en gespecialiseerde ondersteuning.
 • Je monteert, onderhoudt, herstelt en controleert de telecominstallaties : transmissie via glasvezelkabels, communicatienetwerken, IP-telefonie, elektronische en fysieke veiligheidssystemen etc.
 • Je analyseert, behandelt en verhelpt problemen met technische installaties met behulp van meettoestellen en specifieke IT-tools.
 • Je werkt nauw samen met de collega’s van de directie Asset Management (spoorinfrastructuur), zowel om op projecten samen te werken als om de juiste telecomoplossingen te leveren die ze nodig hebben voor hun activiteiten.
 • Je volgt het werk van de externe leveranciers op en controleert de kwaliteit van het geleverde werk.
 • Je werkt meestal in een klein team van 2 à 3 technici.
 • Je begeleidt mogelijks een klein team en organiseert de activiteiten daarvan.
 • Je maakt mogelijks ook deel uit van de snelle interventiedienst .
 • Jobnews 63 H-HR / 2019

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier