Chef de Partie
Ferrier 30
Antwerpen
2 dagen geleden
source : Jobkitchen.be

Bedrijf

Ferrier 30 opende zijn deuren op 14 oktober 2004, toen de laatste telg van de Lampis-broers.

Na De Gulden Beer en Arte, in het historisch centrum van Antwerpen , werd dit ons eerste avontuur op’t Zuid.

Ferrier komt rechtstreeks uit de verbeelding van de chef-kok, Stefano Lampis .

De stijl die onze gerechten karakteriseert, is sterk beïnvloed door de Italiaanse keuken en mentaliteit : klassieke gerechten, met de puurheid van ingrediënten (vaak door ons geïmporteerd) en de rijkheid aan aroma’s als kernpunt.

Al van bij de conceptie was duidelijk hoe Ferrier 30 er ging uitzien : een modern, strak interieur, mooi en tegelijkertijd zonder al te veel de aandacht af te leiden.

De nadruk moest bij de gerechten en de wijnen zijn. én de bediening, natuurlijk.

Er heerst steeds een leuke-drukke sfeer bij Ferrier, onder andere omdat het restaurant bijna steeds vol is!

Taken

  • Mise en place van koude gerechten en desserts
  • Tijdens de dienst de gerechten bereiden en afwerken
  • Samen met de rest van het team meewerken om de service perfect te laten verlopen
  • Proper houden van zijn of haar werkpost
  • Profiel

  • Verzorgd voorkomen
  • Stipt
  • Opleiding hotelschool
  • Teamplayer in staat om ook zelfstandig te werken
  • Kennis van de Nederlandse taal
  • Aanbod

  • Voltijds contract.
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Details te bespreken
  • Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    voortzetten
    Aanvraagformulier