Productieverantwoordelijke
Actief Interim Roeselare
Kuurne, W Flanders, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Binnen de afdeling 'Elektrische Bedradingssystemen' ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van (een deel van) het productieproces.

Je stuurt een 50-tal medewerkers (personen met een afstand tot de arbeidsmarkt) aan. Je coacht hen zodat zij hun capaciteiten optimaal kunnen benutten en ontplooien.

Je streeft de realisatie van de vooropgestelde objectieven (bv. kwaliteit, rendement) na, zodat de afgeleverde bedradingssystemen aan de klantenverwachtingen voldoen.

Functie-eisen Je hebt een hoger technisch diploma (vb. elektromechanica, elektronica, elektriciteit,...) of gelijkwaardig door ervaring in een productieomgeving.

Je getuigt van een sterk technisch inzicht en bent verbeteringsgericht. Je beschikt over leidinggevende, coachende en organisatorische vaardigheden.

Je bent stressbestendig, flexibel en houdt van een diversiteit aan taken en sociale contacten. Arbeidsvoorwaarden Optie vast.

Mooie verloning. Een stabiel bedrijf waarin de werknemers centraal staan.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier