Senior Functioneel Consultant Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations
Cegeka
Antwerp, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat houdt de job in? Als Senior Functioneel Consultant Microsoft D365 : Speel je een cruciale rol in de volledige levenscyclus van de implementatie.

Breng je de behoeftes van de klant in kaart. Ontwerp je een oplossing met standaard Microsoft D365 functies. Voer je een Fit-Gap analyse uit en stel je een blauwdruk op.

Start je de ontwikkeling en configuratie van de MS D365 oplossing. Geef je input aan de developer voor eventueel maatwerk en / of integraties.

Ondersteun je de klant tijdens de overgang : training key-users, support bij validatie, opzet en uitvoering van het migratieplan.

Begeleid je de klant met succes voor en na de go-live. Wie zoeken we? Je hebt een bachelor of master diploma. Je hebt méér dan 5 jaar bewezen ervaring in MS Dynamics AX implementatie binnen minstens één van de volgende functionele domeinen : Finance’ Trade & Logistics’ Manufacturing & Services’ Je hebt kennis van Solution Design Configuration & Testing.

Je hebt een vlotte kennis van Nederlands & Engels en een goede kennis van Frans. Je hebt een zeer sterke hands-on mentaliteit en analytisch denkvermogen.

Je bent resultaatsgedreven met oog voor risico’s en kwaliteit. Je bent vlot in mondelinge en schriftelijke communicatie, zowel naar klanten als naar het team van developers.

Je werkt proactief, flexibel en stressbestendig. Je bent stressbestendig, assertief en neemt initiatief. Je hebt sterke ambities om mee verder te bouwen aan een succesverhaal.

De standplaats voor deze vacature is Cegeka Gent, Hasselt of Antwerpen en je bent bereid om je regelmatig te verplaatsen naar onze klanten.

Waarom meegroeien met Cegeka? Cegeka is een groeibedrijf met tal van doorgroeimogelijkheden, zowel horizontaal als vertikaal.

Opleidingsmogelijkheden voorzien we pro-actief via ons talent management-programma. Een aantrekkelijk salaris dat overeenstemt met je ervaring.

Extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. Een bedrijfswagen. Optimaliseer zelf je verloningspakket dankzij ons Flex Reward Plan.

Sollicitatieprocedure 01. Solliciteer We bekijken je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op. 02. Ontmoet ons We nodigen je uit voor een kennismakend gesprek en ter voorbereiding hiervan vul je een persoonlijkheids- vragenlijst in. 03.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier