Analyst - Business Processes & Systems
Colruyt Group
BE
16 dagen geleden

Colruyt Group draagt vakmanschap hoog in het vaandel. Als analyst zet je de wensen van de interne klanten vakkundig om naar oplossingen op maat, zowel voor processen, werkmethodes, werkposten als IT-systemen.

Je gaat aan de slag bij Business Processes & Systems (BP&S). Deze afdeling ontwikkelt en ondersteunt de businessprocessen, informatiestromen en ICT-

systemen voor heel Colruyt Group. Hierdoor kan je jouw talenten als analyst in verschillende domeinen aanwenden : marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence

Bij vakmanschap hoort permanente training . Heb je net veel of eerder weinig ervaring? Maakt niet uit, wij voorzien een interne opleiding op maat van jouw behoeften.

En ondertussen begint ook het echte analysewerk. Je bouwt sterke partnerrelaties op met de interne klanten. Je gaat met hen in dialoog over hun wensen en noden op het vlak van processen, werkmethodes, werkposten en IT-

systemen. Zo kom je samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor.

Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je ontwerpt, test en documenteert de nieuwe situatie.

Als een echte dienstverlener voorzie je niet alleen de nodige functionele ondersteuning voor de gebruikers, maar ook voldoende documentatie om de oplossing efficiënt en duurzaam toe te passen.

Tijdens de implementatie blijf je het aanspreekpunt voor advies en begeleiding.

Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten . Stressbestendig zijn en zelf prioriteiten kunnen stellen zijn een must.

Het leukste aspect van je job is de uitdaging : je wordt geconfronteerd met een probleem en je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant.

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, in onze regionale kantoren (Haasrode of Deinze) of op de locatie van de interne klant.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier