CUSTOMER SERVICE AGENT
Hays Response Herentals
Hasselt, Limburg, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Regio Hasselt Volledig opleidingstraject Nationale klantenportefeuille, B2B en B2C Voor een gerenommeerde speler in de energiesector met tal van doorgroeimogelijkheden zijn we op zoek naar een Customer Service Agent.

Je komt terecht in een hecht team waar je collega's je bijstaan bij eventuele problemen of vragen. Je helpt klanten verder en informeert hen over facturatie, betalingen, leveringen en andere zaken.

Dit doe je in nauw contact met de andere interne diensten, zodat je elke klant kan verderhelpen. Je beschikt over minimum een eerste ervaring in een soortgelijke functie.

Daarnaast beheers je het Nederlands en Frans op een professioneel niveau, zodat je elke klant een duidelijk antwoord kan bieden.

Verder hecht je veel belang aan kwalitatieve contacten en klantgerichtheid draag je hoog in het vaandel. Je haalt voldoening uit het oplossen van een probleem en schrikt er niet voor terug anderen hierbij te betrekken.

Hier kom je terecht in een dynamische omgeving met tal van mogelijkheden om bij te leren. Opleiding staat hier centraal alsook je eigen mogelijkheden om verder te ontwikkelen! Na een geslaagde proefperiode ontvang je meteen een vast contract met een mooi salarispakket.

Je kan tevens werken in een flexibel uurrooster, waarbij je in onderlinge overeenkomst goede afspraken kan maken. Is deze job als Customer Service Agent jou op het lijf geschreven?

Aarzel dan niet en solliciteer nu! Contacteer ons via 014 48 02 13.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier