Werkvoorbereider (m/v)
Konvert Office Brugge
Veurne, BE
2 dagen geleden

Profiel

Als werkvoorbereider maak je de tekeningen van niet-standaard aanvragen en dit zowel voor gebruik door de commerciële binnendienst, als voor de productie.

Je tekent de inbouwdetails, montageplannen en specifieke productvragen uit. Daarnaast doe je een check bij de aankoopafdeling van de beschikbaarheid van de benodigde materialen voor deze afwijkende producten.

Je geeft de productdetails door aan order processing, zodat er een duidelijk order is voor de productie. Je maakt productie-montageplannen voor deze bestellingen en begeleidt hierbij de montageafdeling, waarbij de levertermijnen gerespecteerd worden.

Aanbod

Dimensies bepalen voor onderdelen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen). De vraag identificerenRuwe schetsen, schema's met onderdelen, systemen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) uitwerken.

Onderdelen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) bestuderen en ontwerpen. Functionele, fysische, afmetings-, structurele of geometrische vereisten voor onderdelen, producten, .

 • bepalen en berekenen. Plannen met details, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) uitwerken en aanpassen.
 • Specificaties en de prijs van onderdelen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) bepalen. Stuklijsten van de plannen en technische dossiers samenstellen en aanpassen Een gevarieerd takenpakket en sociaal contact met verschillende afdelingen Je komt terecht binnen een bedrijf waar innovatie en groei voorop staat.

  Je krijgt een competitief salarispakket aangepast aan jouw kennis, competenties en ervaring. Een interne productopleiding wordt voorzien.

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt ervaring met het tekenen in Autocad 2D. Je een vlotte communicator Je gaat nauwkeurig en gedetailleerd te werk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier