Storingstechnieker Kranen | elektriciteit en PLC | V-L-N + WEEKENDS
Client of Manpower
Antwerpen, Antwerpen, BE
3 uur geleden
source : Jobat

Als Storingstechnieker kom je terecht in de Haven van Antwerpen (linkeroever) & sta je in het voor uitvoeren van herstellingen en verhelpen van storingen aan grote kranen.

Daarnaast voer je ook preventief onderhoud uit. In deze rol ben je specialist in frequentiesturingen, PLC, drives en kan je hieraan aanpassingen doen en storingen oplossen.

Hierbij ga je regelmatig veiligheden en noodstopsystemen uitmeten. Om je team te ondersteunen, ben je flexibel om ook in te springen als back-up voor hydraulisch en mechanisch onderhoud van de spreaders.

Je werkt in 3 ploegen ( vroege, late, nacht) alsook weekendwerk. De operaties vinden continu plaats.

Je beschikt over een technisch (bachelor) diploma elektromechanica, elektriciteit, elektrotechnieken (specialisatie in automatisatie, onderhoudstechnologie, haventechnieken,.

 • en / of kan relevante werkervaring meebrengen. Zowel ervaren technici als schoolverlaters komen in aanmerking voor deze functie.
 • Je kan goed overweg met PLC (Siemens S5 / S7-300) voor foutanalyses en hebt een goede kennis van frequentiesturingen, elektromotoren en sensoren.

  Je neemt initiatief en kan goed zelfstandig werken. Je bent stressbestendig en een teamplayer. Je hebt geen hoogtevrees daar deze kranen tot meer dan 100m gaan! Je bent bereid om in ploegen te werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier