Center of Excellence Officer B-Procurement
HR Rail
, BE
2 dagen geleden

Als Center of Excellence Officer beheer je een portefeuille van middelgrote tot grote transversale projecten binnen de Procurement afdeling.

Deze projecten worden eerst binnen het Center of Excellence team ontwikkeld en geïmplementeerd. De andere Procurement teams zoals Sourcing, Operations of Supplier Quality Assurance (SQA) kunnen deze dan verder gebruiken.

Voorbeelden van zulke projecten zijn o.a. het ontwikkelen en implementeren van een Corporate Social Responsability (CSR) strategie, het opzetten van een opleidingsplan voor elke Procurement medewerker, maar ook het vereenvoudigen van bestaande inkoopprocessen als ook het verder digitaliseren van deze processen.

De belangrijkste verantwoordelijkheden voor deze functie zijn de volgende :

 • Onderhouden van frequente contacten met jouw collega’s binnen de Procurement afdeling, je interne klanten en met leveranciers die mogelijke (technische) oplossingen kunnen aanbieden.
 • Samenstellen van cross-functionele project teams waarmee je concrete afspraken maakt over het te verwachten eindresultaat.
 • Het ontwikkelen van een strategische visie van het te verwachten resultaat gebaseerd op best-practise praktijken die momenteel gangbaar zijn in de inkoopwereld.
 • Het opstellen en beheren van actieplannen en budgetten om de te verwachte resultaten te realiseren.
 • Jobnews 435 H-HR / 2019

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier