WORKSHOP SUPERVISOR
Hays
Gent, Oost-Vlaanderen, België
14 uur geleden
source : Jobat

In de job van Workshop Supervisor ben je de rechterhand van de Workshop Manager en ben je verantwoordelijk voor het aansturen van enkele teamleaders.

Je staat in voor het opvolgen van het dagelijkse reilen en zeilen in de workshop waar trailers hersteld en onderhouden worden.

Hierbij denk je mee naar oplossingen om defecten op te lossen en communiceer je open en direct naar jouw collega's toe.

Je komt in aanmerking voor de job van Workshop Supervisor wanneer je reeds een technische ervaring hebt opgebouwd. Je hebt een allround technische kennis, elektriciteit en hydraulica zijn hierin jouw sterke punten.

Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en durf je zeggen waar het op staat.

Secundair onderwijs

Voor de job van Workshop Supervisor kom je terecht in een internationale onderneming met een goede teamspirit. Er wordt een loonspakket aangeboden conform naar jouw ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Daarnaast wordt aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling en is er ruimte voor het uitwisselen van ideeën.

Heb je interesse in de functie van Workshop Supervisor in Gent-Zeehaven? Solliciteer online of neem contact op met Tessa Dedecker van Hays Engineering Gent via 09 / 269.25.42.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier