Paralegal
Vandelanotte
Kortrijk
1 dag geleden

Paralegal

Vandelanotte Kortrijk

In deze gevarieerde functie verzorg je als paralegal na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal .

Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties.

Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden.

Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en / of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes.

Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket .

Profiel

 • Je behaalde een bachelor rechtspraktijk.
 • Relevante werkervaring is een plus, maar geen vereiste.
 • Affiniteit met boekhouden is mooi meegenomen.
 • Je bent een geboren organisatietalent met een gezonde portie assertiviteit.
 • Je weet efficiënt prioriteiten te stellen met aandacht voor deadlines .
 • Je bent een pietje-precies en kan goed overweg met multitasking .
 • Je houdt van een vlotte en open communicatiestijl.
 • Je denkt en handelt cliëntgericht en communiceert professioneel.
 • Je bent leergierig en bereid om continu up-to-date te blijven van wijzigingen binnen het juridische domein.
 • Een goede kennis van Microsoft toepassingen (Word, Excel, Powerpoint) spreken voor zich.
 • Aanbod

  We bieden je een werkomgeving die sterk inzet op professionalisering , digitalisering , innovatie en teamwork. Wij behoren tot de top 10 accountancy- en auditkantoren in België en groeien nog steeds verder.

  En dat kan tellen als familiale onderneming ! Zo vindt onze CEO Nikolas Vandelanotte het belangrijk om een persoonlijk contact te hebben met alle collega's in de verschillende kantoren.

  Ook aan jouw individuele groei en wensen hechten we immens veel waarde (denk maar aan jouw persoonlijk groeipad) en we bieden je tal van interne (VDL Academy) en externe opleidingsmogelijkheden zodat jij je nog verder kan ontplooien in jouw functie .

  Binnen Vandelanotte is doorgroeien of jobcrafting mogelijk, wat werken bij ons zo uitdagend en leuk maakt!

  Naast een mooi salaris bieden we je graag ook de mogelijkheid om jouw werksituatie optimaal af te stemmen op jouw privésituatie (denk maar aan thuiswerk, flexibele werkuren, bedrijfswagen, cafetariaplan , etc.).

  En niet te vergeten... In deze functie als paralegal word je ondersteund door enthousiaste collega's en een peter / meter die van elke werkdag een geluksdag maken!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier