Klantendienstmedewerker(ster) | Gent
Synergie
Gent, BE
8 dagen geleden

Ben jij iemand die graag mensen helpt, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken en telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een bedrijf gelegen te Gent zijn wij immers op zoek naar klantendienstmedewerkers.

Wat wil dit concreet zeggen? Je wordt op een bepaald project geplaatst en je contacteert de bestaande klanten op of je fungeert als eerste aanspreekpunt bij klantenvragen.

Je presteert volgens de vooropgestelde targets. Je komt terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

Momenteel zijn we op zoek naar mensen die outbound willen werken. Concreet wil dit zeggen dat jij zelf mensen zal opbellen in jouw functie.

Profiel :

 • Flexibel naar werkuren toe ( 8 - 20u)
 • Vloeiend Nederlands spreken
 • Vlot met de pc kunnen werken
 • Communicatief en hulpvaardig
 • Aanbod :

  Wij bieden je, na een succesvolle interimperiode, een contract aan van onbepaalde duur met extralegale voordelen.

  Ben je geïnteresseerd of wens je meer uitleg over de vacature? Bel ons gerust op of solliciteer vandaag nog online en dan kan je snel opgebeld worden door ons! Alvast tot snel!

  Kantoor : 09 280 82 02

  09 280 82 02

  kantoor Synergie Gent Careers

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier