Young Potential Logistiek - vele doorgroeimogelijkheden (m/v)
Konvert Office Antwerpen
Kallo, BE
1 minuut geleden

Profiel

Voor onze klant, Katoen Natie, zijn we op zoek naar Young Potentials! Ben je een aanpakker, heb je een just-do-it-mentaliteit en ben je bereid te leren on the job?

Heb jij het in je om leiding te geven? Kan je niet wachten om je schouders onder het operationeel leiden van een magazijn te zetten?

Dan zoeken wij jou! Functie : -Starten in polyvalente logistieke functies : training on the job. Je begint onderaan om alles te leren (bv Orderpicker).

 • Heel snel ( na 1-3 maanden) groei je door naar een hogere functie. -Afhankelijk van je competenties en interesses kan deze functie evolueren naar een;
 • Leidinggevende positie : aansturen en coachen van een team binnen een bepaalde afdeling Administratieve (expeditie, transport, douane) functie waarbij contact met de klanten centraal staat Systeem technische functie;
 • data-analyse, proces optimalisatie Technische functie : beheer en onderhoud van technische logistieke installaties zoals verpakkingsmachines, conveyors, enz

  Aanbod

  Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie. Corrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemen.

  De modaliteiten voor het transport van producten organiseren, implementeren en de uitvoering controleren. De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren.

  Het budget van een organisatie bepalen en opvolgen. Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren van een logistiek organisatie- of reorganisatieproject van een locatie (magazijn, opslagplaats, platform, .

 • of dienst (bevoorradingen, aankopen, transport, ...). Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.
 • Het logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, ...). De logistieke strategie van een organisatie ontwikkelen of meewerken aan de ontwikkeling en toepassing ervan Aanbod : - Uitdagende gevarieerde functie in een zeer snel groeiend en dynamisch bedrijf met sterke en vlakke no-nonse bedrijfscultuur- Een springplank voor een professionele carrière in een logistieke omgeving- Je krijgt de kans te proeven van verschillende afdelingen om vervolgens je tanden te kunnen bijten in projecten die bij jou passen.

  Met de kennis die je opdoet, sta je stevig in je schoenen binnen het bedrijf!- Een diverse en dynamische job - geen dag is dezelfde- Correcte verloningInteresse?

  Op 9 / 7 organiseren wij in samenwerking met de klant een informatiemiddag, waar je kennis kan maken met de mogelijkheden binnen dit bedrijf.

  Stuur je cv naar antwerpen.office konvert.be en wij nemen zsm contact met je op!

  Vereiste kwalificaties

 • Juist afgestudeerd of net een eerste werkervaring achter de rug. Wij staan ook open voor kandidaten die gestopt zijn met een hogere opleiding en ambitieus zijn om praktisch aan de slag te gaan.
 • Hands-on mentaliteit, ondernemend type, zin voor verantwoordelijkheid -Just-do-it mentaliteit -Talenkennis : minstens een grondige kennis van het Nederlands & Engels -Bereid zijn in ploegen te werken (Vroege en Late), hiermee vermijd je files! -Wonen in de regio van Kallo of hier makkelijk geraken met eigen vervoer
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier