ASSISTENT(E) CUSTOMER SERVICE MANAGER – voor Aalter
Elis Belgium NV/SA
Aalter
1 dag geleden
source : Student.be

Samen met uw Customer Service Manager geeft u leiding aan 3 tot 4 Service Agenten (leveranciers) en beheert u een klantenportefeuille.

U bereidt administratief de ritten van de Service Agenten voor. U beheert de dossiers van de klanten die u worden toevertrouwd.

U verzekert een dagdagelijkse opvolging van leveringen en afhandeling. U centraliseert en behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken.

U onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. In dit kader, informeert u de klant over commerciële acties en stelt u nieuwe producten voor.

U bent verantwoordelijk voor het facturatieproces van uw zone, van het opmaken van de factuur tot het opvolgen in het facturatiesysteem en het innen van de onbetaalde facturen.

U verzekert de behandeling en de opvolging van eventuele geschillen. U onderhoudt een goede communicatie met de Service Agenten, om een goede organisatie en werksfeer te verzekeren.

U garandeert een vlekkeloze input van de noodzakelijke informatie voor een goede dagelijkse flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz.)

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier