metser beernem optie vast
Randstad
Beernem, West-Vlaanderen
4 dagen geleden

job description

Voor een bouwfirma in Beernem die gespecialiseerd is in nieuwbouw (zowel huizen als appartementen : facade, snelbouw.. ook rioleringen plaatsen en voegen.

zijn wij op zoek naar een metser met ervaring. Je werkt in de streek van en rond Beernem (Aalter is verste verplaatsing), je kan rechtstreeks naar de werf rijden.

Je start rond 7u 's morgens. Na een positieve interimperiode van 6 maanden ligt je vast contract klaar.

qualification

 • ervaring als metser- eigen vervoer tot de werven rond Beernem- VCA attest of bereid om te behalen via Randstad - vast contract na interimperiode - je komt terecht in een familiebedrijf waar er een toffe sfeer heerst! Randstad Construct is gespecialiseerd in het tewerkstellen van arbeiders in de bouw, zowel tijdelijk als vast.
 • Je hebt recht op alle voordelen verbonden aan de bouwsector, zoals weerverletzegels, getrouwheidszegels, inhaalrustdagen.

 • Je hebt je eigen contactpersoon die jouw dossier door en door kent. Je kan steeds bij ons terecht met vragen of problemen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier