Egov Select - System Engineer Citrix
Egov Select
Peutie, Belgium
4 dagen geleden
source : ictjob.be

Werkomgeving Het Competentie Centrum voor Vliegend materieel en Communicatie- en informatiesystemen (CC V&C) te Peutie is binnen Defensie verantwoordelijk voor het ontwerp, installatie, beveiliging en ondersteuning van centraal beheerde systemen en netwerken waarmee corporate, operationele en geclassificeerde diensten aangeboden worden in binnen- en buitenland.

Binnen het departement IT&S (Information Technology and Services) zal je het huidige team versterken als specialist VDI (Virtual Desktop Infrastructure) en Windows Server administrator.

Je komt terecht in een jong team, in een omgeving waar permanente kennisopbouw, automatisatie en kwaliteit centraal staan.

Taakomschrijving Als System Engineer Citrix omvat jouw functie volgende taken : Je integreert een team van zowel burger als militaire medewerkers met verschillende achtergronden.

Je ontwikkelt aanpassingen voor de systemen en voert deze uit, in nauwe samenwerking met andere betrokken partijen om zo goed mogelijk aan de verschillende behoeften van de klanten te voldoen.

Je zorgt voor een goede werking van verschillende IT-systemen. Hierbij ligt de nadruk vooral op de VDI-omgevingen op basis van Citrix.

Je reageert op incidenten om een hoge beschikbaarheid te behouden. Je stelt verbeteringen voor op basis van je ervaring en geïdentificeerde problemen.

Je beheerst de configuratie van de systemen, documenteert dit zorgvuldig en deelt je kennis binnen het team. Je organiseert jouw technische planning in samenspraak met jouw medewerkers, rekening houdende met de ITIL-processen, de klanten en een adequate communicatie.

Je rapporteert regelmatig aan jouw hiërarchisch niveau de voortuitgang van jouw werk, de potentiele problemen en de te implementeren oplossingen.

Je neemt deel aan de technische "Governance" met de ondersteunende firma's en coördineert met de contractbeheerder die het netwerkmateriaal aankoopt en nieuwe evoluties inplant op basis van uw advies.

Profielomschrijving Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma in de richtingen informatica / ICT, of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minimaal 3 jaar bedrijfservaring en actieve kennis van volgende onderwerpen : Microsoft Windows Server, Microsoft Windows 10, Active Directory, Citrix Virtual Apps and Desktops (XenApp and XenDesktop), Citrix Hypervisor (XenServer) Je spreekt en schrijft vlot Nederlands.

Je hebt een goede kennis van het Frans, zodat je aan meetings kan deelnemen en met Franstalige collega's kan overleggen.

Je schrijft en begrijpt vlot Engels. Het is een pluspunt om één of meerdere Citrix certificaten te hebben. Het is een pluspunt indien je reeds een veiligheidsmachtiging (NATO, EU, BEL) bezit.

Wij bieden Wil je in een boeiende omgeving werken met uitdagingen die verbonden zijn aan de informatisering van diensten en daarbij ook nog een meerwaarde creëren voor de maatschappij?

Dan is een ICT-job binnen één van onze openbare diensten een job voor jou. We streven naar een gezonde balans tussen werk en privé (bijvoorbeeld dankzij flexibele werkuren, gemakkelijk bereikbare gebouwen) en bieden een marktconform salaris - inclusief een hele reeks extralegale voord

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier