Magazijnier
IMPACT
Landen, Flemish-Brabant, BE
il y a 8h
source : Monster

Functieomschrijving Voor onze klant, een familiale KMO actief in de bouwsector, zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde magazijnier.

Je taken bestaan uit Picken van goederen Magazijn op orde houden Goederen in de wagens van particulieren klanten plaatsen Goederen in vrachtwagens inladen Functie-eisen Ben jij onze ideale kandidaat?

 • Dan wil jij graag werken in dagdienst; waarbij je 's morgens start tussen 7u en 8u. Dan ben jij in bezit van een heftruckattest Dan ben jij vlot in Nederlands;
 • kennis van Frans is een pluspunt Dan ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan en schrikt fysiek werk je niet af Arbeidsvoorwaarden Zijn wij je ideale werkgever?

 • We bieden je een interessant loon en werk in eigen regio Een aangename werksfeer waar menselijkheid nog belangrijk is Werkzekerheid;
 • waarbij je na je interimperiode kan rekenen op een vast contract

  Postuler
  Ajouter aux favoris
  Retirer des favoris
  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature