Manager: opening nieuwe zaak!
QUALITY SEEKERS BVBA
Gent
3 dagen geleden

Bedrijf

Enkele jaren geleden brachten ze de New Yorkse street life vibe naar België. De initiatiefnemers achter dit concept laten zich professioneel begeleiden, zodat zij op alle vlakken goed gelanceerd zijn.

Kwaliteit, concept, snelheid en service worden perfect beheerd door dit dynamische ondernemers duo. Dat uit zich in lovende feedback op verschillende social media kanalen.

Met een beperkt aantal vestigingen zijn ze een bescheiden maar vooral interessante werkgever!

Taken

Dit concept is nieuw in Gent! Naast de opening van de zaak en alle uitdagingen die hierbij komen kijken, zorg je voor de aanwerving & opleiding van een gloednieuw team en kan je echt je persoonlijke touch geven aan dit nieuwe restaurant.

Verleid de Gentenaar met dit kwalitatieve, verse, fast casual dining concept en draag bij aan het succes van deze keten.

Als manager draag je de eindverantwoordelijkheid deze nieuwe vestiging en eyecatcher in Gent. Je bent hét aanspreekpunt voor de gast, het team en de partners waarmee je samenwerkt.

 • je staat in voor de coördinatie en controle van de werkzaamheden in zowel het restaurant als keuken gedeelte
 • dagdagelijks versterk je & coach je het team ; ook operationeel steek je, waar nodig, een handje toe
 • je zorgt voor een efficiënte personeelsplanning en andere administratieve taken (bestellingen, stockbeheer,...)
 • op financieel gebied bepaal je zelf de objectieven van je vestiging en weet je je cijfers professioneel te rapporteren
 • Profiel

  Wij zijn op zoek naar een openingsmanager, die vol enthousiasme mee zijn schouders zet onder dit project. Iemand met de nodige dynamiek, een hands on mentaliteit, gemotiveerd, betrokken en zelfstandig.

  Bij voorkeur heb je zaaltechnische kennis en ervaring binnen een gelijkaardig concept, echter staan we ook open voor kandidaten met een gedegen ervaring in teammanagement- binnen een andere sector.

  Je bent Nederlandstalig. Daarnaast druk je je vlot uit in het Engels.

  Aanbod

  Naast een correct salaris biedt men een mooi pakket aan met extra legale voordelen en is er een bonusprogramma voorzien.

  Je werkt samen met je collega's in een wisselend rooster waardoor je beurtelings vrije dagen hebt. Shiften lopen van 9-17u ofwel van 16-

  24u, hierdoor goed combineerbaar met je sociale leven. Elke maand heb je minimum 1, wellicht 2 weekends vrij. Een goede work-

  life balance staat hoog aangeschreven bij deze werkgever.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier