Afdelingsverantwoordelijke verpakking
Infinity Jobs
, Belgium
1 dag geleden

Functieomschrijving

Als inpakverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor het plannen en opvolgen van alle taken die verpakkingsgerelateerd zijn.

Door jouw nauwkeurige opvolging kan de klant rekenen op een correcte en tijdige levering. Je bent verantwoordelijk voor een team van 5 tot 10 verpakkers, volgt hen op, evalueert en stuurt bij waar nodig.

Verbeterpunten die worden aangegeven tijdens evaluatiegesprekken worden door jou opgenomen en jij gaat hiermee dan ook aan de slag.

De personeel - en vakantieplanning wordt door jou opgemaakt. Je bewaakt de veiligheid en netheid op het werk. Wanneer doe je dit?

Van maandag tem donderdag van 19u48 tot 5u op vrijdag van 19u48 tot 24u.

Taken en profiel

Je kan een 3 tot 5-tal jaar ervaring aantonen in de logistiek en dit bij voorkeur reeds in een leidinggevende functie. Je beschikt over een goed portie gezond verstand, bent stressbestendig en communicatief en je weet hoe je jouw mensen moet coachen.

Zelf ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken en ben je flexibel naar uurregeling toe.

Aanbod

Er wordt jou een job optie vast aangeboden en dit in een vaste nachtploeg. Loon 13.75€ / u + 12.5% nachtpremie (15.4687€ / u) + maaltijdcheques.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier