Senior and Medior QA Test Engineer
Eurofins
Bruxelles, Belgium
3 dagen geleden
source : Experteer

Beschrijving van het bedrijfEurofins Digital Testing, en haar divisie Eurofins Cyber Security, is een wereldleider in onafhankelijke Quality Assurance (QA), testen en cyberbeveiliging voor softwaresystemen en apparaten met activiteiten in België, Hong Kong, Nederland, Zweden, het VK en de US.

We helpen bedrijven in mediatech, fintech, energie, de overheid en de andere industrieën om kwaliteit te waarborgen in hun digitale transformaties naar Industrie 4.

0.Wij zijn een vertrouwde aanbieder in een breed spectrum van kwaliteitsoplossingen die betrekking hebben op : Managed test services & augmented test resources,Industrie erkend advies en training, inclusief Eurofins Academy Lab-gebaseerde testdiensten & infrastructuurTestautomatisering & Conformiteitstestservices & toolsUitgebreide cyberbeveiligingsservices & toolsEurofins Digital Testing is onderdeel van Eurofins Scientific, dat meer dan 800 laboratoria in 47 landen en ongeveer 45.

000 werknemers wereldwijd heeft. Eurofins werd opgericht in 1987 en staat hoog aangeschreven in testen, met een niveau van expertise waardoor we als eerste gecontacteerd worden voor opdrachten globaal.

FunctieomschrijvingWil je graag in eigen regio aan de slag en geniet je van elk onderdeel van testen van softwareproducten?

Vind je testautomatisatie de normaalste zaak als tester?Kom dan luisteren en mogelijks wordt je deel van een energiek en agile team dat graag werkt aan klantenprojecten om onze klanten een mooi, werkend en degelijk softwareproduct te geven.

Je dagen zullen gevuld zijn met overleg over de aanpak van je project, actieve deelname in vernieuwende projecten en je werkt vaak samen met topontwikkelaars om de beste code voor het project te schrijven en verbluffende resultaten te leveren.

Je voert testactiviteiten uit bij onze klanten, en dit over gans België met vooral de focus op jouw voorkeurregioje schrijft testplannenJe schrijft geautomatiseerde testscriptsJe beheert de testvereisten (requirements)Je maakt testcases, testprocedures en testcoverage specifiek op maat van het projectJe schat de benodigde tijd voor de uitvoering van de test inJe bepaalt de meest efficiënte teststrategieënJe onderhoudt contact met het ontwikkel- en projectteamJe beheert rapporteren van testresultaten en overlegt dit met de klantFunctie-eisen>

3 jaar Test Automation ervaringUitstekende kennis van het Nederlands en het EngelsIT-gerelateerde bachelor of masterBasis programmeervaardigheden (javascript, python, c#, etc.

 • Analytische ingesteldheidVaardigheid om op maat met collega’s en klanten te communicerenMobiel (rijbewijs of openbaar vervoer)Extra informatieHoe verloopt je sollicitatie?
 • Je solliciteert via de 'Solliciteer' knop.We screenen je CV en beslissen of er al matchende elementen zijn met wat we zoeken.

  Als we meer willen weten, bellen we je op om elkaar beter te leren kennen.Als het gesprek positief is, plannen we een persoonlijk Skype-gesprek.

  Na het face-to-face skype-gesprek beslissen we of we kunnen samenwerken en bezorgen je een voorstel.Joeri El Hazimi is je contactpersoon voor deze vacatureSummaryType : Full-timeFunction : Information Technology

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier