Allround IT Student
AGO Jobs&HR
8500 Kortrijk
3 dagen geleden
source : Student.be

AGO Group

is an HR services company.

With its dedicated team

of authentic and optimistic people

it stays close to the customer

and focuses on valuable & sustaining relationships.

Job description

Een leuk bedrijf in de regio van Veurne is op zoek naar een student om hun IT afdeling te ondersteunen deze vakantie. Dit van ongeveer 15 augustus tot 30 september.

Je takenpakket wordt opgemaakt op basis van je kennis. Dit in de verschillende lopende taken van de IT afdeling. Dit kan gaan over de ondersteuning van medewerkers in hun gebruik van IT, meewerken in een project rond infrastructuur, sleutelen aan het ERP systeem, etc.

Searched Profile

We kijken uit naar een student met algemene IT kennis. Windows, hardware, Office 365, enzovoort. Bonuspunten kan je scoren met know-how omtrent ERP systemen (BV SAP, Dynamics, etc).

We offer

Een leuke vakantiejob in de streek en in de sector! Een kans om je kennis verder uit te breiden, een eerste keer proeven van de praktijk.

Kijk jij uit om deze zomer bij te verdienen? Kan je vlot omweg met IT en zet je die kennis graag om in praktijkervaring?

Stel je dan kandidaat bij Ago IT!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier