Sales Adviseur Acquiring Regio Limburg
BNP Paribas Fortis
Limbourg, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

SALES ADVISOR ACQUIRING REGIO LIMBURG M / V / X Zijn ditjouw troeven? Ben je een geboren verkoper met een uiterst commerciële attitude en reflexen die uitdaging en voldoening vindt in prospectie van nieuwe klanten voor acquiring en e-commerce toepassingen?

Kan je goed zelfstandig werken en omgaan met individuele commerciële objectieven maar ben je tegelijk een flexibele teamplayer?

Wil je elk moment bijleren over nieuwe acquiring oplossingen? Herken jij jezelf? Dan ben jij het talent dat we zoeken! En heb je minimum een Bachelor opleidingsniveau en minimum 3 jaar commerciële ervaring Heb je een goede kennis van het Engels en Microsoft office toepassingen?

Grijp dan vandaag je kans! BNP Paribas Fortis de grootstebank van het land zoekt gemotiveerde medewerkers voor de functie van SalesAdvisor Acquiring binnen de Ondernemersbank, Daily & Digital Banking.

Jouw uitdaging? Onze bank zeer snel laten groeien in het credit& debet kaartbetalingsverkeer van haar klanten Welke job wacht op jou?

Je begeleidt klanten bij het opstarten van hun e-commerce activiteiten Je licht nieuwe digitale ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld Payconiq of ApplePay toe aan onze klanten Je bent de referentie binnen de Ondernemersbank voor het domein Acquiring : je draagt maximaal bij aan de implementatie van het commercieel plan en houdt je expertise hoog door op de hoogte te blijven van de trends binnen het domein Acquiring en best practices uit te wisselen met de andere sales adviseurs acquiring.

Wat biedt BNP Paribas Fortis jou? Bij ons kiesje voor : maximale ontploiing en de mogelijkheid om elke dag bij te leren .

Contractvan onbepaalde duur en een loonpakket met mooie voordelen. een verantwoordelijke en sociaal geëngageerde organisatie In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centralewaarden.

Bij BNP Paribas Fortis willen we vrouwen en mannen van alle leeftijdenen van allerlei achtergronden aantrekken en behouden, elk met haar of zijneigen ervaring.

Hiermee versterken we onzeresultaten en onze innovatievekracht . Al onze voltijdse jobaanbiedingen staan ook open voor 90% of80%.

Kies nu voorBNP Paribas Fortis en solliciteer hier. Een eerste selectie gebeurt op basis van jouwcv en motivatiebrief . Zijn we overtuigd dat je de gepaste kandidaatbent?

Dan nemen wij contact met je op. Succes!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier