Maintenance Engineer
Jefferson Wells
Ieper, West-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Maintenance Engineer.

Vast Contract Regio Ieper

Engineer #Maintenance #Master #Agro #Machines&technologies #Industrial #Electromechanics

Beschik je over een Master (elektro)mechanica ? Heb je ervaring een onderhoudsafdeling ? Heb je een goede kennis van elektromechanica, elektriciteit en automatisatie? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Maintenance engineer om hun dynamische team te versterken. Dit gerenommeerd industriële omgeving gelegen in Ieper is wereldwijd actief op gebied van machinebouw, landbouw, voeding, energie, watermanagement, efficiënt (her)gebruik van natuurlijke hulpbronnen en overige industriële markten met focus op water.

De producten van de groep worden gebruikt in uiteenlopende toepassingen, industriële en verbruikersmarkten..

Meer info over de specialisaties van onze Partner worden bij een eerste telefonische screening meegegeven.

Functieomschrijving

Jouw verantwoordelijkheden?

Als maintenance engineer een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun afwezigheid voor kritische machines.

Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten :

 • Je bestudeert de volledige onderhoudsopdrachten en je werkt die concreet uit, zodat de techniekers over alle nodige informatie en materiaal beschikken om aan de slag te gaan.
 • De bedoeling hierbij is dat de machine zo weinig mogelijk stilstaat;
 • Samen met de productieafdelingen help je een doordachte planning op te zetten voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen;
 • Je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en / of wederkerende machineproblemen. Je zoekt samen met de collega’s mee naar structurele optimalisaties voor ons machinepark.
 • Hierbij maak je de nodige kostenramingen en offertevragen en coördineer je de volledige uitvoering;
 • Gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer;
 • Bij nieuwe investeringsprojecten ben je verantwoordelijk vanaf het opstellen van het technisch lastenboek tot en met het opleveren en in productie nemen van de nieuwe installatie.
 • Hierbij communiceer je vlot met de betrokken afdelingen en aannemers;
 • Een belangrijke verantwoordelijkheid als Maintenance Engineer is het op peil brengen en / of houden van de technische bekwaamheid van de onderhoudstechniekers door middel van opleiding, begeleiding / coaching, documentatie, etc.
 • Wie ben je?

  Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als maintenance Engineer over een Master (Electro) mechanica.

  Aangevuld met een eerste ervaring met een in een onderhoudsafdeling en met het uitvoeren en opvolgen van projecten. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en praktische kennis van het Frans en het Engels.

  Kennis van het Duits is een pluspunt. Daarnaast neem je graag verantwoordelijkheid en wil je graag creatief meewerken aan een goede organisatie.

  Tot slot beschik over een logisch inzicht om problemen aan te pakken. Je bent geëngageerd, dynamisch en sociaal ingesteld.

  Aanbod

  Wat kan je verwachten?

 • Als sales engineer kom je terecht in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een internationale groep die continu investeert in verdere groei en ontwikkeling, met ruimte voor vernieuwing en automatisering;
 • Een functie met veel interne en externe contacten, waarbij je de kans krijgt om je diepgaand in te werken in de ultramoderne productie-installatie met de nodige technische uitdaging;
 • Als Maintenance Engineer kom je terecht in een technische afdeling waar je de nodige verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt.

  Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Baert Leslie op het nummer +32 (0)4 72 01 21 46 of via leslie.

  baert( )jeffersonwells.be.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier