Business Process Management Consultant (NL)
TriFinance
Antwerpen
5 dagen geleden

Je stempel drukken op projecten die in de lijn liggen van je ambities en interesses, daar draait het om bij TriFinance. Bij ons neem jij je loopbaan zélf in handen.

Ready to Leave Your Mark? Dan is deze vacature iets voor jou!

Your challenge

In elke uitdaging schuilt een kans om te groeien. Bij TriFinance grijpen we deze kansen die ontstaan door oa. evoluties in wetgeving, veranderende business modellen, digitalisering, robotic process automation, etc.

 • om een end-to-end visie te implementeren en transparantie te creëren in de gerelateerde bedrijfsprocessen. Dit legt de basis voor continue verbetering.
 • Als Proces Management consultant help je onze klanten binnen de corporate- en publieke sector of de financiële instellingen met het optimaliseren van hun organisatie, processen en controles.

  Ben je gemotiveerd om verder te gaan dan het creëren van proces transparantie en om waarde toe te voegen door de mindset te veranderen naar een cultuur van continue verbetering?

  Dan ben jij misschien de Process Management consultant die we zoeken.

  Je hebt de mogelijkheid om :

 • De huidige processen bij onze klanten binnen de corporate- en publieke sector of financiële instellingen te analyseren en te structureren;
 • Workshops te faciliteren, waarbij je alle stakeholders betrekt en hen op één lijn brengt;
 • Evaluaties en analyses uit te voeren, en de onderlinge verbanden en afhankelijkheden van processen te identificeren;
 • Inzichten en oplossingen aan te reiken aan het management om de processen te verbeteren, te stroomlijnen en te herontwerpen met het oog op een geoptimaliseerde manier van werken;
 • Samen te werken in teamverband, waardoor je de kans krijgt om te leren van ervaren professionals;
 • Actief deel uit te maken van een transformatie project team.
 • What we're looking for

  Je kunt jezelf omschrijven als iemand met :

 • Min. 3 jaar ervaring in Business Process- en / of Change Management binnen de corporate sector, bank of verzekeringsmaatschappij, of binnen een consulting bedrijf;
 • Kennis van end-to-end bedrijfsprocessen en de motivatie om in processen te duiken, op zoek naar vereenvoudiging en optimalisatie van processen;
 • Methodologische kennis over business process management;
 • De ambitie om als pragmatische en kritische consultant te fungeren in een sterk veranderende omgeving;
 • Een analytische geest en een gezonde nieuwsgierigheid om bij te leren en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels.
 • We believe that the diversity of knowledge and expertise within TriFinance offer true added value, both for the development of our consultants and for the quality that we wish to offer our clients

  Our offer

  Dankzij onze krijg je de kans om continu te blijven groeien. We investeren actief in een motiverende totaalaanpak met onder meer inspirerende projecten, steile leercurves, boeiende uitdagingen, maar ook leuke initiatieven en events onder collega’s.

  Zo bereik je niet alleen je zelfgekozen carrièrebestemming, maar voel je je ook goed in je job. Dat alles in een open cultuur waar TriFinance-collega’s hun kennis delen en elkaar vooruithelpen.

  Wij dagen je uit, jij volgt je eigen pad. En werken aan je professionele groei, dat doen we samen.

  Naast diverse opleidingen, knowledge sharing sessies, mentoring en coaching kun je bij TriFinance rekenen op een bijzonder veelzijdig loonpakket met naast een competitief salaris ook een bedrijfswagen (Mini / BMW) met tankkaart, smartphone met abonnement, een netto onkostenvergoeding, maaltijd- en ecocheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, flexibele werkuren, 32 vakantiedagen en een aantrekkelijk cafetariaplan.

  Company information

  Wil jij je stempel drukken op de wereld van Consulting en Finance, IT of Human Development? Kom dan eens met ons praten! Onze Project Consultants maken het verschil op verschillende domeinen en sectoren.

  Naast projectsourcing biedt TriFinance ook ondersteuning in de vorm van interim management en werving & selectie.

  Als netwerkorganisatie met een sterke focus op human development, kennisdeling, innovatie en organisatieontwikkeling behoren we tot ParkLane Insight group, een Europees groeibedrijf met 800 medewerkers en 13 vestigingen in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

  We kijken vol vertrouwen naar de toekomst en blijven groeien, terwijl we onze missie elke dag waarmaken : Furthering People for Better Performance in Do-How ’.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier