Marktmededewerker vis
Colruyt Group
Overijse, Belgium
14 uur geleden

Als visspecialist werk je met uiterst verse producten, duurzaam gevangen in zee of in zoet water. Je beheerst het vak tot in de puntjes.

Zo vertel je de klanten graag alles over de herkomst van de vis en leg je hen vlot uit hoe ze de beste stukken kunnen herkennen.

Je waakt er trouwens zelf over dat de kwaliteit van het aanbod op niveau blijft.

Verwerken van verse vis heeft voor jou geen geheimen. Je maakt de vis schoon, fileert en versnijdt optimaal, eventueel volgens de wensen van de klant.

Ofwel heb je al ervaring met visverwerking, ofwel ben je bereid om een doorgedreven opleiding te volgen.

Je helpt de klanten om een goede keuze te maken en geeft hen correcte kooktips mee. Zo gaan ze thuis gerust aan de slag en serveren ze vis die zijn smaak maximaal vrijgeeft.

Ten slotte raad je de klanten ook producten uit het eigen assortiment aan om hun visgerecht helemaal af te maken. Je werkt nauwgezet en hebt maximaal oog voor de voedselveiligheid.

Profiel

Klantgerichtheid De klant staat centraal in alles wat je doet. Je bouwt een goede relatie met hem op en vraagt je altijd af wat je voor hem kan doen.

Een goede fysieke conditie Je legt behoorlijk wat kilometers af op een dag, en tilt veel dozen en goederen.

Zin voor initiatief Merk je dat een artikel uit stock is? Zoekt een klant naar een artikel? Heb je een voorstel om werkmethodes te verbeteren?

Je doet onmiddellijk het nodige.

Flexibiliteit Je hebt een afwisselend uurrooster. Je hebt vroege en late shiften en werkt bijna altijd op zaterdag omdat klanten ook dan komen winkelen.

Uiteraard krijg je daarvoor dan een andere dag vrij tijdens de week.

Zelf beslissen Je volgt procedures, maar durft ook zelf beslissen wat er moet gebeuren, bijvoorbeeld wanneer een klant een artikel wil omruilen.

Wij bieden

Ruimte voor jezelf Bij ons werken 30.000 mensen. En toch zijn we geen nummers. Jij krijgt hier de ruimte om te zijn wie je bent, en de vrijheid om initiatief te nemen.

Zekerheid Je krijgt een contract in een stabiel en groeiend bedrijf.

Aantrekkelijk loonpakket Boven op een mooi nettoloon krijg je extralegale voordelen zoals winstdeelname, maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering

Persoonlijke groei Bij Colruyt kan je jezelf ontplooien, op professioneel en persoonlijk vlak via verschillende opleidingen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier