Junior Business Unit Manager
Groep Maes
Pulle, Antwerpen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Afhankelijk van jouw interesses en de ontwikkelingen binnen onze groep neem je na een inwerkperiode de leiding en verantwoordelijkheid over één van onze afdelingen.

De verantwoordelijkheid voor de operationele werking, het people management, de administratie, financiën en de commerciële aanpak liggen dan in jouw handen.

Samen met de CEO van de groep zet je dan de strategische lijnen uit. Je kan rekenen op coaching, training en ondersteuning vanuit de groep zodat je jezelf professioneel kan ontplooien.

Je behaalde een master- of bachelordiploma in een economische, financiële, logistieke of commerciële richting en je hebt al een eerste succesvolle werkervaring.

Maar, je bent ondernemend, je wil groeien, leiding geven en je eigen afdeling runnen. Je hebt lef, durf en ambitie om initiatieven en verantwoordelijkheid te nemen.

Je bent een zelfstarter die snel en zelfstandig zaken aanleert, flexibel en gedreven is. Je kan plannen en organiseren en je bent contactvaardig.

Kennis van enkele talen is zeker een voordeel.

Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Je komt terecht in een groeiende dynamische bedrijvengroep waar talentvolle medewerkers volop kansen krijgen om hun potentieel in de kijker te zetten en te ontwikkelen.

Je komt bij ons terecht in een resultaatgerichte no nonsens cultuur met een directe en open communicatie. Uiteraard kan je rekenen op een competitieve verloning en extralegale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier