Supply Chain Planner, Antwerpen
Progress HR
Antwerpen, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als preferred recruitment partner van Atlas Copco zijn wij voor hen op zoek naar Productieplanner / Afroeper. In deze functie beheer je de volledige productieflow van een specifiek productengamma.

Als Supply Chain Planner maak je deel uit van een flow team. Deze teams zijn een onderdeel van de productieafdeling. Flow teams zijn multi-functionele teams die verantwoordelijk zijn voor het volledige productieproces van een bepaald gamma producten.

Met andere woorden volgen ze het productieproces van A tot Z op. In de functie van Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor het opvragen van materialen bij de leveranciers en zorg je voor een optimale stock.

Je beheert de productieplanning met een softwaretool en in functie van de variërende behoefen van de klanten. Je volgt lopende bestellingen op zodat de oplevertermijnen worden gerespecteerd.

Je bekijkt de gevolgen van afkeur, je contacteert de leverancier of er een nieuwe levering kan plaatsvinden en je bespreekt de gevolgen hierv.

 • Productieproces;Voorraadbeheer;Communicatieve;MS Office Suite;Engelse taal;BPCS;Logistieke sector;Nederlands;Supply chain ref : ad47781ideq32
 • 0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier