Bouwkundig CAD Tekenaar
JAN DE NUL
9308 Aalst België
4 dagen geleden

Bouwkundig CAD Tekenaar

De grootste sluis ter wereld in Antwerpen, een innovatieve kade in Panama, het duurzame en architecturaal hoogstaande Résidence Palace in Brussel of de integrale A11. Allemaal Jan De Nul Group!

Civiele werken : de wieg van de groep én nog steeds een belangrijk divisie. Jan De Nul Group focust op complexe projecten en biedt klanten, privé of publiek, een totaalpakket op maat.

Deze aanpak, plus de technische expertise en jarenlange ervaring, zorgt er voor dat wij, ook voor civiele werken, tot de absolute top behoren.

Als Bouwkundig CAD-tekenaar sta je in voor het ontwerpen, controleren en aanpassen van uitvoeringstekeningen voor zowel tijdelijke als permanente constructies in kader van nationale en / of internationale projecten.

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden :

 • Je maakt plannen en documenten op in het volledige domein van de civiele bouwkunde (bruggen, kaaimuren, rwzi's, collectoren, gebouwen, .
 • Dit houdt onder meer in : stabiliteitsplannen (beton-, en bekistings- en wapeningsplannen), uitvoeringsplannen, liggings- en opmetingsplannen, as-builtplannen, documenten voor tenders, opmaken en controleren van meetstaten en buigstaten en presentaties.
 • Je staat in voor het opvragen en aanpassen van onvolledige, tegenstrijdige of dubbelzinnige gegevens en signaleren van fouten.
 • Je gaat in overleg met de Design Engineer en Werfleider om de nodige aanpassingen op de plannen uit te voeren teneinde te komen tot het definitieve uitvoeringsplan.

 • Op regelmatige basis overloop je de planning en rapporteer je over de status van de lopende dossiers aan de CAD Hoofdontwerper.
 • Je maakt gebruik van de laatste nieuwe software (Autocad, Strakon, ...).

  Profiel

  Je bent in het bezit van een Bachelordiploma Bouw of een A2 diploma met minimum 2 jaar relevante werkervaring. Je bent vertrouwd met CAD-systemen en werkt nauwkeurig.

  Je hebt een goed analytisch inzicht en kan taken zelfstandig uitvoeren. Je kan je vloeiend uitdrukken in het Nederlands, kennis van het Engels en Frans is een pluspunt.

  Wat wij bieden

  Via de JDN-Academy bieden we jou een permanent opleidingstraject aan.

  Een caring culture : via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Er is aandacht voor beweging, voeding en een gezonde work-life balance.

  De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit , innovatie en duurzaamheid .

  Door multidisciplinaire teams samen te stellen op maat van elk project, zetten we de juiste persoon steeds op de juiste plaats.

  Solliciteer nu

  Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Geboortedatum Formaat 31 / 12 / 1901 Nationaliteit Nationaliteit Contact informatie Adres Adres Stad Postcode Land Telefoon E-mail Bijlagen Foto Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : png, jpg, jpeg. CV Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt, pdf, doc, docx. Motivatiebrief Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt, pdf, doc, docx. Ik aanvaard de . Ik accepteer de . Laat dit veld leeg

  Waar wil je werken?

  Wat is jouw opleiding?

  Wat wil je graag doen?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier