Storingstechnieker Vaste Nacht
Client of Manpower
Ghent, Flanders, Belgium
5 dagen geleden
source : Jobat

Manpower Professional Technics is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures binnen de industrie, technische dienstverlening en bouwsector.

Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om op een persoonlijke manier zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat.

Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een modern industrieel voedingsbedrijf, regio Gent, kijk ik uit naar een storingstechnicus in de vaste nacht.

Functieomschrijving Als storingstechnieker kom je terecht in een zeer moderne en sterk geautomatiseerde productie omgeving.

Je wordt in eerste instantie opgeleid door een ervaren collega en leer je het volledige machinepark kennen. Afhankelijk van je ervaring start je met het meewerken aan het preventief onderhoud.

Je krijgt stelselmatig meer uitdagende en technische taken en zal ook instaan voor het oplossen van storingen en pannes.

Indien je veel ervaring hebt zal je sneller ingewerkt zijn. Je kan meewerken aan interessante verbeteringsprojecten en ombouwen van de machines.

Eens je de job volledig onder de knie hebt, zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Profiel Als storingstechnieker beschik je over een diploma elektromechanica of ben je gelijkwaardig door ervaring.

Industriële ervaring is noodzakelijk. Afhankelijk van jouw interesses wordt er gekeken naar de juiste verantwoordelijkheden.

Je houdt van een dynamische omgeving en houdt van het oplossen van storingen. Dit geeft jou voldoening. Verder kan je prioriteiten stellen, rust en overzicht bewaren, ad hoc creatieve oplossingen aandragen en goed communiceren.

Over het algemeen heb je een correcte attitude en hou je van een aangename werksfeer. Aanbod

Na een degelijke opleidingsperiode (duur is afhankelijk van je ervaring) krijg je een belangrijke functie met veel variatie en technische uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden.

Voor dit gezond bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven. Je kan je ontwikkelen via een persoonlijk groei- en opleidingstraject door zowel interne als externe opleidingen.

Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd.

Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket met nachtpremie (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering (DKV), onkostenvergoeding, .

 • Tot slot zijn de vakantiedagen (met 12 ADV dagen boven de wettelijke feestdagen) vrij te kiezen. Verdere vakantieopbouw mogelijk via overuren (geen verplichting).
 • Interesse? Solliciteer snel door je cv te verzenden naar jan.callens manpower.be of bel naar 0 471 67 40 99 voor meer info.

  Je ontvangt antwoord binnen de 24 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier