Procesoperator Cobalt&Specialty Materials
Umicore
Belgium, Olen
4 dagen geleden

Cobalt & Specialty Materials

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land.

Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-

toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over Cobalt & Specialty Materials

De waardeketen van kobalt beheersen. De expertise van Umicore bestrijkt de inkoop, productie en distributie van kobalt- en nikkelproducten.

De materialen van Umicore zijn belangrijk in alledaagse dingen, zoals oplaadbare batterijen, gereedschap, verf en banden.

Onze recyclage- en raffinageprocessen geven nieuw leven aan kobalt en andere metalen en verminderen de impact op het milieu.

Om aan de eisen van onze klanten te blijven voldoen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe ideeën ontwikkelen. En dan kom jij in beel

Wat jij zal doen

 • Als procesoperator sta je in voor de operationele werking van de productie-installatie.
 • Daarvoor controleer je alle productieparameters van het proces en stuur je de nodige installaties bij waar nodig (fysieke handelingen en / of computergestuurde wijzigingen).
 • Als operator houdt je functie ook fysieke arbeid in.
 • Je wordt opgeleid door ervaren collega’s en krijgt na verloop van tijd de nodige groeikansen om andere werkposten aan te leren.
 • Samen met een 50-tal collega's werk je in een 3-ploegensysteem (vroege, late en nacht) en werk je ook enkele weekends per maand.
 • Naar wie we op zoek zijn

 • Je beschikt over een A2 diploma in een technische richting (mechanica, elektromechanica, chemie, bouw, ..).
 • Je hebt bij voorkeur al enkele jaren ervaring met ploegenarbeid in een productieomgeving. Nacht- en weekendwerk schrikken je niet af.
 • Als procesoperator kan je zelfstandig werken, daarnaast ben je ook een teamspeler.
 • Met een hands-on mentaliteit neem je initiatief en verantwoordelijkheid.
 • Je bent bereid om als operator onderaan de ladder te beginnen.
 • Je bent flexibel ingesteld en kan nauwkeuring, georganiseerd werken.
 • De functie wordt uitgeoefend in een 3 ploegen systeem (+weekendwerk) Wat we aanbieden

  Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen.

  We bieden een competetief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzeking,...die je mag verwachten van een top employer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier